foto: Ekrānuzņēmums no TikTok video.
"Viņa izdzēsa savu pagātni." Sieviete pēc DNS testa uzzina neticamu ģimenes noslēpumu
Cita pasaule
2022. gada 15. februāris, 05:54

"Viņa izdzēsa savu pagātni." Sieviete pēc DNS testa uzzina neticamu ģimenes noslēpumu

Jauns.lv

Katram mēdz būt savi noslēpumi, bet mēs parasti nedomājam, ka ģimenei būtu kas slēpjams no saviem bērniem. Taču kā izrādās, var būt daudz pārsteidzoša, ko vecāki patiesībā mums nestāsta...

Šādi gadījies kādai sievietei, kuras dzīve apgriezās kājām gaisā pēc atlājuma, ka viņas vecmāmiņa visu mūžu glabājusi milzīgu noslēpumu.

Sieviete, kura publicē "TikTok" video ar segvārdu @thekennedyproj pastāstīja, ka viņas ģimene nesen veikusi "23andMe" DNS testu, kas atklājis iespaidīgu noslēpumu, kuru vecmāmiņa paņēmusi sev līdzi kapā.

DNS tests parādījis, ka viņas ģimenei ir daudz radinieku no vecmāmiņas puses, lai gan viņa vienmēr apgalvojusi, ka ir bārene un vienīgais bērns.

Tāpat noskaidrojies, ka vecmāmiņa "izdzēsusi savu pagātni", nomainījusi vārdu un izlikusies, ka ir citas rases, lai "dzīvotu labāku dzīvi".

"Mana vecmāmiņa paņēma noslēpumu sev līdzi kapā un mēs tikko uzzinājām, kas tas bija. Viņa devās mūžībā 2002. gadā un tajā laikā mēs domājām, ka viņa ir dzimusi 1933. gadā. Mēs zinājām viņas vārdu un to, ka viņa ir bārene un vienīgais bērns, ka mums nav citu radnieku.

Mūsu ģimene saņēma testa rezultātus, kas atklāja, ka mēs esam afroamerikāņi, kamēr vecmāmiņa teica, ka esam angļi un skatoties uz mani jūs būsiet apmulsuši, jo es arī esmu."

Viņa turpināja video ierakstu sakot, ka radinieki joprojām cenšas izprast visas detaļas, bet ka tests atbildis kāda ģimenei ASV Virdžīnijā, kas bijis loģiski, jo viņas vecvecāki tur satikās un apprecējās.

Sieviete sazinājās ar šiem cilvēkiem un apmainījās ar fotogrāfijām, kurās atklājies, ka vecmāmiņa nebija vienīgais bērns, bet patiesībā ir viena no 15 atvasēm.

"Izrādījās, ka Milisenta bija dzimusi Mamija vēl 1927. nevis 1933. gadā. Viņa piedzima ģimenē ar 15 bērniem, visi bija afroamerikāņi.

Lai gan viņas vecāki nomira, kad viņa bija jauna, viņa nebija bārene un vienīgais bērns, kā pati teica. Viņa nolēma aizbēgt no ģimenes un pilnībā atteicās no savas identitātes. Viņa izvēlējās jaunu vārdu, jaunu rasi un pilnībā izdzēsa to, kas viņa bija."

Tēmas