foto: Pixabay
Ašās idejas: ko darīt, ja tikai pēdējā brīdī attapies, ka tev nav Valentīndienas dāvanas
Attiecības
2022. gada 14. februāris, 10:56

Ašās idejas: ko darīt, ja tikai pēdējā brīdī attapies, ka tev nav Valentīndienas dāvanas

Jauns.lv

Ir cilvēki, kas jau janvārī sāk domāt par Valentīna dienas dāvanām, bet ir tādi, kas par to sāka domāt tikai šodien. Viss vēl nav zaudēts, arī viņi vēl var paspēt pārsteigt savu mīļoto!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziemassvētki ir izturēti, bet klāt jauns pārbaudījums, kas prasa cilvēku iztēli un finanses – Valentīna diena. Ļoti iespējams, ka daudzi no jums par to uzzināja tikai vakar vakarā vai pat šorīt no rīta. Taču nevis aizmirsi, tā, ka nepaspēji iesaiņot dāvanu vai uzrakstīt apsveikuma kartiņu, bet tā, ka aizmirsi pavisam. Ja tā ir noticis, nemet plinti krūmos, vēl var paspēt iepriecināt mīļoto ar kādu dāvanu, mierina portāls Huffpost.com.

foto: Pixabay

Aizmāršīgajiem lielākais palīgs ir internets, jeb precīzāk interneta veikali, kas atvieglo pēdējā brīža dāvanas sagādāšanu. Pat 14.februārī var iegādāties dāvanas, kas Tavam sirds āķītim šķitīs pārdomātas, īpašas un noderīgas. Portāla darbinieki apkopojuši dāvanas, ko viņi dēvējuši par „glābējdāvanām”, pat nopirktas pēdējā brīdī, tās šķitīs pārdomātas, vērtīgas un interesantas.

Airbnb dāvanu karte

Ja zini, ka tavam mīļotajam cilvēkam patīk ceļot vai pavadīt brīvdienas lauku mājās, viņš vai viņa priecāsies par Airbnb dāvanu karti. Ļauj savam partnerim izvēlēties, kā to tērēt, varbūt romantisku brīvdienu vietā viņa grib pavadīt laiku ar draudzenēm vai viņš grib noīrēt laivu māju, lai pamakšķerētu. Katrā ziņā šo dāvanu var izmantot, kur un kad vien vēlas.

foto: Pixabay

Kino biļetes

Lai nav jāstrīdas par to, kuru filmu skatīties, uzdāvini dāvanu karti no tava partnera mīļākā kinoteātra. Kopīga kino skatīšanās ir lielisks laika pavadīšanas laiks, taču, ja tas tiek pārcelts uz kinoteātri, tas jau kļūst par randiņu.

Pasūti vakariņas uz mājām

Šobrīd, kad daudzas kafejnīcas un restorāni ir ciet, taču tie, kas strādā, ļoti iespējams šovakar būs pārpildīti. Taču nevajag satraukties, pateicoties internetam, ir pavisam viegli pasūtīt ēdienu uz mājām. Palutini savu mīļoto ar viņa mīļākajiem ēdieniem.

foto: Pixabay

Palutini ar iecienītajiem našķiem

Šodien daudzi vīrieši savām sirdsdāmām pirks šokolādes sirdis, nemaz nedomājot, vai viņām tās garšo. Lai arī sarkanā sirds formas kārbā ievīstītas konfektes ir tematiski, vislabākā dāvana ir tā, kas tās saņēmējam patiks. Ja esi ievērojis, ka tev mīļam cilvēkam garšo marinēti šampinjoni, olīvas vai ķiploku grauzdiņi, tad dāvini tos, apsietus ar sarkanu atlasa lentu!

Dāvanu karte kursiem

Valentīnas dienas dāvana var būt arī kopīgu meistarklašu apmeklējums. Ir tik daudz lietu, ko pāris var iemācīties darīt kopā, gatavot pavlovas kūkas, zīmēt ar ūdenskrāsām, veidot no māla, pīt klūgu groziņus. Ieguvums būs ne vien kopā pavadīts laiks, bet arī jaunu prasmju apgūšana.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Pixabay

Pēdējais romantiķis

Ja nekas no piedāvātā nešķita piemērots, noteikti garām nenošausi, ja izdarīsi, ko patiesi romantisku. Ja jūti sevi mostamies dzejnieku, uzraksti dzejoli, bet vari arī izlīdzēties ar mīlestības vēstuli, kurā atklāj iemeslus, kāpēc šo cilvēku mīli. Ja māki spēlēt kādu mūzikas instrumentu vai dziedāt, pārsteidz ar kādu romantiskas dziesmas izpildīšanu.

Kopā pavadīts laiks

Jebkurš cilvēks, kurš ir attiecībās, novērtēs kopā pavadītu laiku. Iztiekot bez dāvanām, aizejiet kopīgā pastaigā, kopā gatavojiet picu, skatieties romantisku filmu. Ir tik daudz lietu, ko var viegli padarīt romantiskas, ja darām tās lēnām un kopā. Pie tam, tas neko nemaksā, taču stiprina attiecības un rada kopīgas atmiņas.