Cita pasaule
2022. gada 1. janvāris, 00:01

Jaunais Tīģera gads ir klāt! Lielais horoskops, kas mūs sagaida 2022. gadā

"Patiesā Dzīve"

Drosmīgajiem pieder pasaule – tāds būs jaunā gada moto. Īstais brīdis, kad jāvelk saules gaismā visgrandiozākās ambīcijas, jo gads paredz – kas riskēs, tas vinnēs. Vai esat gatavi īsteni tīģeriskam lēcienam? Ja vēl ne – laiks sākt trenēt muskuļus.

Viskvēlākā Jaungada vēlēšanās, visticamāk, mums visiem ir viena – lai pasaulē beidzas pandēmija un vienīgās tās sekas ir pieredze, kas dara mūs labākus un gudrākus. Protams, svētkos būs arī citas vēlēšanās – personīgākas un radošākas. Lai visiem laimīgs jaunais, 2022. gads!

2022. būs Tīģera gads. Rietumu mitoloģijā zvēru karalis visbiežāk ir lauva, Austrumos šī loma atvēlēta tīģerim, bet Amerikā – jaguāram. Ķīnā, kur tīģeris tiek uzskatīts par drosmes simbolu, tas iemieso arī ātrumu, varu un skaistumu. Indiešu dieviete Durga jāj tīģera mugurā, tādējādi atspoguļojot cilvēka spēju savaldīt dzīvnieciskās kaislības, bet dievs Šiva līdzīga iemesla dēļ valkā tīģera ādu.

foto: Publicitātes foto
Vairāk prognožu 2022. gadam meklē "Patiesās Dzīves" speciālizlaidumā "Lielās Prognozes 2022".

2022. gada raksturojums Latvijai

Latvijā 2022. gads sāksies kā drāmas operetē – katram būs savs meldiņš, sava dziesma un loma. Iekšējās politiskās cīņas bieži vien novērsīs uzmanību no gada galvenā objekta – Covid-19 krīzes. Pavasarī lielie kungi par padarīto sev slavinoši sitīs pa plecu, tikmēr iedzīvotāju uzticība valdībai strauji saruks, būs manāma sabiedrības šķelšanās. Skatoties televīziju, šķitīs, ka citās zemēs zālīte ir zaļāka, bet viņu problēmas, specifiskās prasības, jo īpaši pret iebraucējiem, atturēs Latvijas cilvēkus doties labākas dzīves meklējumos. Savu vilšanos mēs nostumsim malā, cerot uz jauno paaudzi, kuras idejas liks domāt par cilvēkiem – valsts atsaucību, atbalstu un komunikāciju ar iedzīvotājiem.

Padoms – izmantojiet Latvijas bagātīgos resursus labas dzīves radīšanai un baudīšanai!  Atcerieties – vislielākais valsts resurss ir Latvijas cilvēki. Saglabājiet vērtības un tradīcijas, ienesiet tās savā ģimenē, jo šis egregors, proti, energoinformatīvais lauks, kuru veido cilvēks vai tā kopiena ar domām, emocijām un apziņu, palīdzēs iegūt labklājību tajā vietā, kur dzīvojat. Ievērojiet dabas ciklu un vairāk izmantojiet latviešu (baltu) zināšanas, tradīcijas un rituālus – tajos ir ielikta baltā maģija. Tad mums vienmēr būs pilna zeķe, un tieši tāpēc – ievēlieties vēlēšanos!

Augšāmcelšanās no krīzes sāksies no 2022. gada 20.–22. jūlija. Šis arī būs vislabākais laiks laulībām, kristībām un citām pozitīvām aktivitātēm. Atcerieties šo datumu! Un – lai top!

Tālāk lasi prognozes katrai zodiaka zīmei - kas gaidāms darbā, attiecībās, veselībā:

Nākamā lapa: Auns (21. marts–20. aprīlis)