foto: AFP/Scanpix
"Viņa apzinājās savu likteni" Atklājas baisas detaļas par nogalinātās Sāras Everardas pēdējiem dzīves mirkļiem
Sāra Everarda
Pasaulē
2021. gada 1. oktobris, 04:39

"Viņa apzinājās savu likteni" Atklājas baisas detaļas par nogalinātās Sāras Everardas pēdējiem dzīves mirkļiem

Jauns.lv

Ārvalstu medijos parādījušies video un fotogrāfijas, kur redzams Londonas Metropolitēna policijas darbinieks Veins Kozins un viņa upuris Sāra Everarda. Vīrietis saslēdza Sāru rokudzelžos un īrētā automašīnā aizveda uz vietu, kur izvaroja un nogalināja. "Viņa noteikti saprata, kas viņu sagaida," izskanēja tiesā.

Kozins apturēja Sāru uz ielas, izmantojot Covid-19 likumu "arestēja", ievietoja īrētā auto un aizveda uz vietu, kur izvaroja un nožņaudza.

Video kadros, kas uzņemti no garām braucošas automašīnas redzams, kā 33 gadus vecā sieviete stāv uz ielas un sarunājas ar Kozinu.

foto: Julia Quenzler / SWNS.COM
Veins Kozins tiesā

Drīz pēc tam Sāra divas stundas tiek vesta līdz Doverai, kur ar spēku izvilkta no īrētās automašīnas un iegrūsta Kozina privātajā auto, lai dotos tālāk uz vietu, kur izvarota un nožņaugta ar varmākas jostu. Viņas ķermeni slepkava ievietoja ledusskapī.

Iepriekš tajā naktī viņš braukāja pa Londonu, kad pamanīja Sāru, sāka izsekot un uz ielas apturēja. Viņš sacīja, ka Sāra ir pārkāpusi Covid-19 ierobežojumus.

Sievietes ar asiem saukļiem un asarām Londonā piemin noslepkavoto Sāru Everardu

gallery icon

Pēc tam Kozins saslēdza Sāru rokudzelžos un ievietoja automašīnas aizmugurē. Sāras māte Sūzana tiesā sacīja: "Sāra nomira baisos apstākļos. Es ciešu no domām par to, kas viņai bija jāpiedzīvo.

Es par to domāju. Es izeju cauri šim baisajam notikumam savā prātā. Es domāju, kurā brīdī viņa saprata, ka ir nāves briesmās. Es domāju, ko slepkava viņai teica. Kad viņš viņu žņaudza, cik ilgi viņa bija pie samaņas, apzinoties, ka nomirs. Ir mokoši par to domāt."

Tikmēr nogalinātās sievietes tēvs Džeremijs piebilda: "Sāra bija saslēgta rokudzelžos un nevarēja aizstāvēties. Tas ir manā prātā visu laiku," vēsta ārvalstu mediji. Vīrietim par izdarīto piespriests mūža ieslodzījums.

Policisti meklē pavedienus Sāras Everardas pazušanas un iespējamās slepkavības lietā

Pazudusi sieviete, pēcāk atrastas neidentificēta cilvēka mirstīgās atliekas un aizturēts Londonas Metropolitēna policijas darbinieks - visa Lielbritānija šobrīd seko līdzi ...

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja par notikumiem, kas satriekuši visu britu sabiedrību, īpaši sievietes. 33 gadus vecā Sāra Everarda pazuda 3.martā pēc tam, kad pēc plkst. 21 pameta sava drauga dzīvesvietu un ar kājām devās mājās.

Sakarā ar viņas nolaupīšanu un slepkavību tika aizturēts Londonas Metropolitēna policijas darbinieks Veins Kozins (48). Notikušais ir pamatīgi satrauca Lielbritānijas iedzīvotājus.

foto: Kent Messenger / SWNS
Veins Kozins

Zināms, ka pret Kozinu, kurš aizturēts par Sāras nolaupīšanu un slepkavību, jau iepriekš ir saņemta sūdzība - viņš šī gada februāra beigās, vien dažas dienas pirms Sāras pazušanas, atkailinājies publiskā vietā. Nezināmu iemeslu dēļ policijā šis gadījums nav ticis izskatīts, un tas vēl vairāk saniknojis sabiedrību.