Sens bilžu albums, kura saturs pārsteidza tā jauno īpašnieci

Kāda "TikTok" lietotāja lietoto preču tirdziņā iegādājās senu foto albumu un nolēma atrast tā iepriekšējo īpašnieku. Viņa bija ļoti pārsteigta, ...

gallery icon
16
Cita pasaule
2021. gada 30. septembris, 12:35

Sieviete lietoto preču tirdziņā nopērk senu bilžu albumu. Viņu šokē atklājums par fotogrāfijās redzamajiem cilvēkiem

Jauns.lv

Kāda "TikTok" lietotāja lietoto preču tirdziņā iegādājās senu foto albumu un nolēma atrast tā iepriekšējo īpašnieku. Viņa bija ļoti pārsteigta, kad uzzināja patiesību par bildēs redzamajiem cilvēkiem.

28 gadus vecā Ņujorkas iedzīvotāja Čelsija Brauna iegādājās foto albumu ar fotogrāfijām no 1927. gada. Pēc tam, kad viņai nekādi neizdevās atrast bildēs redzamo cilvēku radiniekus, interjera dizainere nolēma izmantot ģenealoģijas speciālista pakalpojumus.

Kopīgiem spēkiem atklājusies neticama sagadīšanās – bildēs redzamie cilvēki bija Čelsijas attāli radinieki. Jaunajai īpašniecei tāpat izdevās noskaidrot, ka cilvēks, kurš albumu izveidoja, bija fotogrāfijās redzamo cilvēku dēls, taču  2003. gadā miris.

Tomēr sievietei izdevās sazināties ar savu attālo māsīcu un nosūtīt viņai bilžu albumu. Šī nav pirmā reize, kad Čelsija lietoto preču tirdziņā atrod kādu senu lietu, vēlāk noskaidro tās patiesos īpašniekus un aizsūta to viņiem. Par šādu rīcību viņa vairākkārt saņēmusi uzslavas no citiem soctīkla lietotājiem.