Dzīvesstils
2021. gada 18. septembris, 20:50

Šai modelei gandrīz visu ķermeni rotā mīļotā mākslasdarbi; tetovējumu viņai nav tikai divās vietās

Jauns.lv

Valensijā (Spānijā) dzīvojošās "Instagram" modeles Gg Montekarlo ķermenis ir tiešām krāšņs - 38 gadus vecajai sievietei tikai pāris ķermeņa daļas ir bez tetovējumiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pie pirmā tetovējuma viņa tika 15 gadu vecumā, un šādu mākslasdarbu veidošana uz ķermeņa tagad modelei ir kļuvusi par dzīvesveidu. Viņa plāno katru gadu uztaisīt vismaz vienu tetovējumu, vēstī dailystar.co.uk.

Skaistule, kura pieņēmusi segvārdu Gg Montekarlo, intervijā laikrakstam "Daily Star" saka: "Laiks skrien ātri - pirmo tetovējumu izveidoju tikai 15 gadu vecumā. Man patika indiešu motīvi. Vispār man ļoti patīk tetovējumi, tie man ir sava veida dzīvesstils."

Turklāt simpātiskajai sievietei nav jātērē cents šiem zīmējumiem (kas maksātu tūkstošus, ja būtu jāmaksā). Gg Montekarlo ir neticami paveicies, jo viņas vīrs ir tetovējumu mākslinieks. Valensijā dzīvojošā dāma priecājas: “Par laimi, vīrs man veido šos tetovējumus. Pēc profesijas esmu žurnāliste, lai gan ar sirdi un dvēseli esmu tetovējumu pasaulē. Es rūpējos par sava vīra "Instagram" profilu, <...> viņš veido melnus un pelēkus tetovējumus.”

Tieši tāpēc lielākā daļa sievietes tetovējumu ir melnbalti. Gg Montekarlo ir "Instagram" satura veidotāja ar 28 tūkstošiem sekotājiem, un viņas tetovējumi klāj praktiski visu ķermeni - muguru, sēžamvietu, rokas, kājas, kaklu un pat pēdas.

Modele visvairāk apbrīno vīra veidotos tetovējumus, viņai tetovējumu mākslā patīk arī acteku motīvi un reliģiskas tēmas. Uz influenceres ķermeņa ir tetovētas cilvēku figūras, dievības, lilijas, spalvas, eņģeļu spārni, reliģiskie simboli, vārdi un dažādi raksti.

Gg Montekarlo stāsta: “Tetovējumi man nav tikai uz divām ķermeņa daļām - uz vēdera un bicepsiem. Domāju ātri uztaisīt kādu skaistu tetovējumu. Iespējams, par kādu reliģisku tēmu.” "Instagram" skaistule ir pamanījusi, ka daudzi cilvēki apbrīno mākslu uz viņas ķermeņa, un atklāj, ka nekad nav saskārusies ar cilvēku negatīvu reakciju vai nosodījumu.

“Es domāju, ka mūsdienās cilvēki saprotošāk reaģē uz tetovējumiem, viņi jebkurā gadījumā redz personību, nevis tetovējumus. Arī maniem tuviniekiem ir tetovējumi, manis pašas tetovējumi dara viņus laimīgus un kopumā viņi ir sajūsmā par tetovējumu mākslu,” atklāta ir Gg Montekarlo. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas