Bērni
2021. gada 16. septembris, 07:22

Vai tiešām stāvoklī? Eksperti atklāj visu patiesību par hercogienes Ketrīnas iespējamo ceturto bērnu

Jauns.lv

Pastiprinātu uzmanību Kembridžas hercogu ģimenei beidzamajā laikā veicinājušas baumas par Ketrīnas iespējamo delikāto stāvokli, jo hercogiene sabiedrībā nav redzēta jau divus mēnešus. Turklāt, kā apgalvo eksperti, prinča Viljama sieva nekad nav slēpusi, ka vēlētos ceturto bērnu.

Hercogiene Ketrīna gatavojas Vimbldonas tenisa čempionāta apbalvošanas ceremonijai 2021. gada 11. jūlijā

gallery icon

Daži karaļnama eksperti uzskata, ka hercogienes Ketrīnas prombūtne no plašākas sabiedrības ir izskaidrojama ar karaliskās ģimenes vasaras atvaļinājumu. Taču ir arī tādi, kas neizslēdz Kembridžas hercogienes ceturto grūtniecību. Kamēr vieni eksperti tikai runā par to, ka Ketrīna patiešām ļoti vēlas vēl vienu bērnu, citi apgalvo, ka pāris reāli apsverot domu par ceturtā mantinieka nākšanu pasaulē.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon

Pēc Kembridžas hercogu brauciena uz Skotiju karaļnama eksperts Dankans Larkombs pauda savu viedokli par to, ka Viljams un Ketrīna neizslēdz domu par ģimenes pieaugumu.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon

“Keita ir dzimusi māte un ļoti rūpējas par bērniem. Neraugoties uz to, ka viņa koncentrējas uz karaliskajiem pienākumiem, ģimene hercogienei ir pirmajā vietā. Es nebūtu pārsteigts, ja viņi nolemtu laist pasaulē vēl vienu bērnu,” intervijā žurnāla “OK!” britu izdevumam izteicies Larkombs.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon

Tajā pašā laikā karaļnama eksperte britu žurnāliste Keitija Nikola atgādinājusi par to, ka hercogiene nekad “nav slēpusi”, ka vēlētos ceturto bērnu, tāpat kā karalienei, kamēr princis Viljams uzskatot, ka ar trim ir “pietiekami”.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon

Šie komentāri preses slejās parādījās vēl februārī, kad arī viena no karaļnamam pietuvinātām personām izteicās, ka “ceturtais bērns vienmēr ir bijis daļa no Keitas plāna”. “Viņa atlika šo ieceri, kad sākās koronavīrusa pandēmija, bet tagad ir parādījusies vakcīna, kā gaisma tuneļa galā,” – izdevumam “Us Weekly” atklāja anonīmais ziņu avots.

Britu princese Šarlote savā 5. dzimšanas dienā pandēmijas laikā Norfolkā 2020. gada 2. maijā

gallery icon

Aizvadītajās brīvdienās Midltonu ģimenē notika vēl kāds zīmīgs notikums. Francijā kāzas nosvinēja Ketrīnas brālis Džeimss Midltons un viņa līgava Alizē. Klīst baumas, ka svinīgo notikumu ar savu klātbūtni pagodinājusi arī Kembridžu ģimene: princis Viljams, hercogiene Ketrīna un visi trīs viņu bērni – princis Džordžs (8), princese Šarlote (6) un princis Luiss (3).

Britu prinča Luisa divu gadu jubilejas foto

Britu prinča Luisa divu gadu jubilejas foto.

gallery icon