foto: Shutterstock
Ko darīt, lai pazustu rūpju rieva pierē? Skaidro kosmētiķe Karīna Kraukle
Kompleksas rūpes par savu sejas ādu vienmēr dod labu rezultātu.      
Skaistums
2021. gada 8. maijs, 15:58

Ko darīt, lai pazustu rūpju rieva pierē? Skaidro kosmētiķe Karīna Kraukle

"100 Labi Padomi"

Vai esi pamanījusi, ka bez emocijām, mīmikas, žestiem un izteiksmīga skatiena vārdi nedzīvi pazūd tukšumā? Tas tāpēc, ka 80% informācijas mēs nododam ar neverbālās komunikācijas palīdzību. Nomainot rūpju pilno sejas izteiksmi pret smaidu, uzlabosies ne tikai garastāvoklis, bet arī ārējais tēls un mīmika. Skaidro estētiskās medicīnas klīnikas 4. Dimensija kosmētiķe Karīna Kraukle.

Visbiežāk sejas mīmikas krunciņas un horizontālās rievas rodas mūsu emociju iespaidā. Pieres muskulim savelkoties, starpuzacu zonā veidojas tā dēvētā dusmu rieva. Tā maldinoši rada dusmīgu, rūpju pilnu tēlu, pat ja patiesībā esam laimīgas.

Kā samazināt rūpju rievu?

● Piedomā pie sejas izteiksmēm! Izbrīna, dusmošanās, koncentrēšanās laikā nesavelc pieres muskuļus, gluži pretēji – centies tos atslābināt.

● Ņem talkā vienkāršus ieradumus – no rīta attīri sejas ādu un veic maigu masāžu ar rokām vai palīgrīkiem (sejas rullīšiem, rozā kvarca jeb tā saucamajiem guaša akmeņiem). Tikpat patīkama būs vakuuma masāža sejai ar speciālām bankām. Ja nepatīk masāža, izmēģini sejas jogu. Tā radīs patīkamu sajūtu, atslābinās pieres muskuļus, līdz ar to pieres daļa un starpuzacu rieva sāks izlīdzināties.  

● Saulainā laikā nēsā kvalitatīvas saulesbrilles.

● Ādas kvalitāti uzlabo iekšķīgi lietojamie peptīdi (aminoskābes) un kolagēns, ko ieteicams uzņemt kursa veidā vismaz trīs mēnešus. Tie palielina ādas elastību, mitrināšanu un uzlabo tonusu, izlīdzinot mīmikas krunciņas.

● Lieto sejas maskas un krēmus ar ādu atjaunojošu un mitrinošu iedarbību.

Ievēro!

Kompleksas rūpes par savu sejas ādu vienmēr dod labu rezultātu.