foto: Publicitātes foto
Gudras rūpes par ādu mājas apstākļos
Skaistums
2021. gada 18. decembris, 05:25

Gudras rūpes par ādu mājas apstākļos

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Pavasaris ir laiks, kad vēlamies pastiprināti rūpēties par savu ādu. Sievietes vēlmi izskatīties patiesi skaistai nav ierobežojusi arī šī brīža situācija. Ir ieviestas vien nelielas korekcijas mūsu ikdienā. Līdz šim intensīvu un profesionālu ādas kopšanu palīdzēja īstenot kosmētiķi, taču šobrīd vairāk ir atkarīgs no mums pašām – par savu ādu gudri jāparūpējas mājas apstākļos. Svarīgi ir zināt pareizos soļus sejas kopšanā un izvēlēties piemērotu kosmētiku, kas attīrīs, intensīvi kops un atjaunos.

Lai āda spētu elpot un atjaunoties, tai jābūt tīrai  – tātad to nepieciešams atbrīvot no visiem ikdienas netīrumiem. Ādu ir jāattīra gan no rīta, gan vakarā, izvēloties piemērotus attīrošos līdzekļus. Naktī āda atjaunojas, tāpēc no rīta no tās nepieciešams notīrīt atmirušās šūnas. Ja āda nebūs pareizi attīrīta, nav svarīgi, cik augstvērtīgs sejas līdzeklis tiks lietos, tas nespēs pilnvērtīgi iedarboties, jo priekšā atradīsies barjera, un kosmētiskais produkts tikai vēl papildus nosprostos poras. Šādā gadījumā visbiežāk sieviete būs vīlusies izvēlētajā kosmētikā, neaizdomājoties par būtisku priekšnosacījumu – ādas attīrīšanu.

Izvēloties kosmētiku, svarīgi ir pievērst uzmanību tās sastāvam. Piemēram, hialuronskābe ir viena no svarīgākām dabiskajām mūsu organisma sastāvdaļām, kas iedarbojas mūsu audos, saistot un pievelkot ūdeni, veicinot kolagēna un elastīna sintēzi, aizsargājot ādu no brīvajiem radikāļiem, tā palīdzot mums izskatīties starojošiem un jauniem.

“Fillerina” piedāvā inovatīvus kosmētikas līdzekļus ar 6 un 9 dažādām hialuronskābes molekulām, kolagēniem, elastīniem un peptīdiem, kas paredzēti lietošanai mājas apstākļos.

Ādas attīrīšanai tiek piedāvāts “Pre-Fillerina” –  īpašs krēmveida līdzeklis padziļinātai ādas attīrīšanai, kura galveno sastāvdaļu pamatā ir dažādu molekulmasu hialuronskābe un saharozes esteri, kas mitrina, baro un atjauno.  Šis produkts derēs ikvienam ādas tipam.

Intensīvai kopšanai būs piemērots “Fillerina” dermo-kosmētikais pildvielu komplekts, kas, pateicoties dažādajam hialuronskābju lielumam, nodrošina iekļūšanu dermā, veicot audu aizpildīšanu. Sastāvā esošie peptīdi nodrošina audu rekonstrukciju un barošanu, kā arī palīdz uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā.  Šī ir unikāla alternatīva HIU mikroinjekcijām, kas grūtniecības un zīdīšanas periodā ir aizliegtas.

Nereti tiek aizmirsts par delikāto acu zonu. Bieži ar vienu un to pašu līdzekli tiek pārklāta visa seja, tai skaitā arī acis. Taču āda šajā zonā ir daudz plānāka un jutīgāka uz spēcīgāk izjūt apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Līdz ar to tā ātrāk zaudē savu elastību, parādās novecošanās, stresa un noguruma pazīmes, tāpēc būtu nepieciešams pievērst īpašu uzmanību un veikt kopšanu tieši šai zonai. Ir iespējams samazināt tumšos lokus, uztūkumu un krunciņas. Pavasarī un vasarā perfekts risinājums būs “Fillerina” dermokosmētiskais fillera gēls 932 ar īpašas formas aplikatoru. Tas satur 9 hialuronskābes, kas nodrošina intensīvu mitrināšanu, izlīdzina grumbiņas un smalkās līnijas, piepildot ādu, kā arī pasargā no transepidermālā ūdens zuduma. Minētais gēls satur 3 kolagēnus, kas ādā veido elastīgo šķiedru tīklu, kā arī 2 elastīnus – tie palīdz atjaunot ādu, padarot to tvirtu.

Par “Fillerina” 932 efektivitāti stāsta Dr.med. Agnese Ruskule, preventīvās medicīnas ārste, dermatoveneroloģijas rezidente

foto: Publicitātes foto
Agnese Ruskule.

“Fillerina” acu gēls mani patīkami pārsteidza ar savu vieglumu un efektivitāti. Gēls ir lietojams ne tikai uz apakšējā acu plakstiņa, bet arī uz augšējās kustīgās daļas, kas sniedz pilnvērtīgu acu zonas kopšanu. Gēls sniedz tūlītēju mitrinošu un liftinga efektu. Ideāli piemērots tūskainiem plakstiņiem, kā arī tumšo loku mazināšanai. Gēla sastāvā esošās dažādu lieluma hialuronskābes molekulas dziļi mitrina ādu un nodrošina sīko krunciņu samazināšanos. Piemērots gan pirms dažādām skaistuma injekcijām, gan pēc tam, nodrošinot kombinētu kopšanu ādai ap acīm!

Ieteikums: ieliec produktu ledusskapī (ne saldētavā) uz nakti un siltā vasaras rītā uzklāj to ādai acu rajonā! Patīkams vēsums un tūlītēja savelkoša sajūta nodrošinās acu ādas reljefa vienmērību un svaigumu.

foto: Publicitātes foto

Ar Fillerina produktu klāstu var iepazīties šeit

Raksts tapis sadarbībā ar Biofarmacija