Cita pasaule
2021. gada 29. marts, 12:29

Mīlestības dēļ pilnīgi zaudēsi galvu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.03. līdz 4.04.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Ja arī izdosies atrast asprātīgus problēmu risinājumus, tad straujā un impulsīvā rīcība, ar kādu šonedēļ centīsieties īstenot iecerēto, visu var sabojāt. Darba steigā arī kolēģiem var gadīties dzirdēt kādu skarbāku vārdu. Nedēļas otrajā pusē spriedze darbā un mājās pieaugs, jūsu impulsivitāte un neapdomība — arī.

VĒRSIS

Nestabilitāte attiecībās ar radiem un draugiem var kļūt par vienu no šīs nedēļas aktuālākajām tēmām. Tās var mainīties gan uz labo, gan slikto pusi — daudz būs atkarīgs no jūsu ieinteresētības, taču zināma nozīme būs arī emocionālajam stāvoklim, kas nedēļas otrajā pusē var būt diezgan neprognozējams.

DVĪŅI

Lai uzbūvētu gaisa pili, nav jābūt arhitektam, taču pajumti un aizvēju atrast tajā diezin vai izdosies... Šonedēļ nepārvērtējiet savas iespējas, neplānojiet darbus, kas nav pa spēkam. Reāls skats uz dzīvi pasargās no vilšanās un slikta garastāvokļa. Rūpīgi sekojiet, kur paliek jūsu nauda, nezaudējiet galvu vilinoša piedāvājuma dēļ.

VĒZIS

Iespējams, būsiet pašpietiekami un paļausieties tikai uz sevi, darīsiet vienīgi to, kas patīk pašiem, pat ja citiem tas šķitīs nepieņemami. Nedēļas sākumā var rasties nesaskaņas ar priekšniecību, bet nedēļas otrajā pusē domstarpības ar apkārtējiem var kļūt par ikdienu. Emocijas neslēpsiet, kritiskas piezīmes pie sevis neturēsiet.

LAUVA

Cerību uz materiālo palīdzību no ārzemēs dzīvojošiem radiniekiem vai draugiem atmetiet — šī nebūs tā nedēļa, kad kāds slepus mēģinās jūs atbalstīt. Ja gribat saglabāt optimismu, šonedēļ nodarbojieties ar interesanto un sirdij tīkamo — tas palīdzēs izvairīties no grūtsirdīgām pārdomām par zudušām cerībām un dzīves jēgu.

JAUNAVA

Aizspriedumi pret netradicionālām lietām nedēļas sākumā, iespējams, traucēs pieņemt piedāvājumu, kas varētu labvēlīgi ietekmēt jūsu stāvokli sabiedrībā. Ja līdz nedēļas vidum nebūsiet atraduši izeju no sarežģītas situācijas pašu spēkiem, nedēļas nogalē apstākļi piespiedīs rīkoties, bet tad izvēles iespēju vairs nebūs daudz.

SVARI

Attiecībās ar līdzcilvēkiem šonedēļ var būt negaidīti pavērsieni: tie, kas līdz šim jūs atbalstīja, var kļūt par pretiniekiem, bet kritizētāji un pēlēji — par labiem draugiem. Nedēļas otrajā pusē neļaujieties mānīgajai sajūtai, ka izdosies tas, ko nav varējuši izdarīt citi. Neiedomājieties, ka, risinot personīgās problēmas, drīkstat izmantot savu dienesta stāvokli.

SKORPIONS

Šonedēļ varat iekļūt pamatīgā notikumu kaleidoskopā, kas neļaus ne mirkli atslābināties. Grozieties, kā gribat — visam būs jāizseko līdzi, ar visu būs jātiek galā. Pretrunīgas jūtas neļaus nostāties viena vai otra cilvēka pusē; nebūs viegli izšķirties starp mīlestību un pienākumu. Nedēļas nogalē apvaldiet impulsivitāti. Pirms rīkojaties, padomājiet par sekām.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa var sākties ar negaidītiem notikumiem un situāciju pavērsieniem — viens pārgalvīgs solis var radīt neprognozējamas sekas. Tas nenozīmē, ka jāsēž klēpī saliktām rokām, ir tikai jārīkojas pārdomāti, bez steigas. Protams, situācijā, kad darbs dzen darbu, atrast brīdi pārdomām būs grūti.

MEŽĀZIS

Tas, ka dažkārt jums izrādījusies taisnība, vēl nedod tiesības vīzdegunīgi demonstrēt apkārtējiem savu pārākumu. Tāda rīcība nedēļas sākumā izpelnīsies tikai nosodījumu, bet tuvinieki to var uztvert pat kā apvainojumu. Izvairieties piesaistīt apkārtējo uzmanību — komplimentu vietā dzirdēsiet kritiku.

ŪDENSVĪRS

Šī var izvērsties par lietišķo sarunu nedēļu. Lielākā daļa no aizsāktajām pārrunām līdz galam tomēr netiks; rezultātu nebūs, tāpēc plānotās aktivitātes būtiski uz priekšu nevirzīsies. Iespējams, viss notiks pārāk pēkšņi, lai situāciju varētu izmantot savā labā. Nedēļas otrajā pusē neparedzēti šķēršļi var rasties, risinot sadzīviskas problēmas.

ZIVIS

Jūtas šonedēļ var uzbangot ar nevaldāmu spēku; mīlestības dēļ varat pilnīgi pazaudēt galvu un nonākt nevēlamā atkarībā. Pirms pilnībā pakārtojat savu dzīvi kaislībām un iegribām, padomājiet, kādas var būt sekas. Ja vēlaties pasargāt sevi no smeldzīgiem pārdzīvojumiem, pilnībā atdodieties darbam un rūpēm par savu veselību.