foto: REUTERS/SCANPIX
"Netflix" ļauni pajoko par Teilores Sviftas mīlas dzīvi; dziedātāja nepaliek atbildi parādā
Dziedātāja Teilore Svifta
Attiecības
2021. gada 2. marts, 12:15

"Netflix" ļauni pajoko par Teilores Sviftas mīlas dzīvi; dziedātāja nepaliek atbildi parādā

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (31) aicinājusi filmu un seriālu straumēšanas platformu "Netflix" pārtraukt pazemot sievietes, pēc tam, kad kādā sērijā parādījies, viņasprāt, "seksisma pilns" joks par viņu.

Popzvaigzne tviterī nosodīja joku, kas parādījies "Netflix" komēdijas "Ginny and Georgia" sezonas noslēguma sērijā.

Vienā no ainām seriāla galvenā varone Džinnija strīdas ar savu māti Džordžiju par attiecībām. Uz jautājumu, vai jauniete ir izšķīrusies no sava drauga, Džinnija atcērt: "Un kāpēc gan tev tas rūp? Tu vīriešus maini ātrāk nekā Teilore Svifta."

Šie izteikumi sadusmojuši daudzus Sviftas fanus un arī pašu dziedātāju. Daži aicina seriālu boikotēt.

Pirmdien Svifta tviterī atbildēja seriāla veidotājiem. "Hei, Džinnij un Džordžija, zvanīja 2010.gads, tas grib atpakaļ savu atpalikušo un seksisma pilno joku," raksta dziedātāja. "Varbūt pārstāsim degradēt smagi strādājošas sievietes, pasniedzot šos zirgu mēslus kā smieklīgus? Laikam jau priecīgu sieviešu vēstures mēnesi."

Dziedātāja savā tvītā piemin arī savu dokumentālo filmu "Miss Americana", kas pie "Netflix" skatītājiem nonācā pērnā gada janvārī. Tajā atklātas intīmas Sviftas dzīves detaļas un pētīts, kā sabiedrības un mediju dēļ izjukušas vairākas viņas attiecības.

"Netflix" vēl nav sniedzis nekādus komentārus.

Zināms, ka Sviftas personīgā dzīve nereti nokļuvusi ārvalstu mediju centrā. Klīdušas runas par viņas attiecībām ar vairākiem sabiedrībā atpazīstamiem vīriešiem, tostarp dziedātāju Hariju Stailsu, aktieri Tomu Hidlstonu un dīdžeju Kelvinu Harisu.

Teilore Svifta un Toms Hidlstons Romā

Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem ...

gallery icon
9

Teilore Svifta un dīdžejs Kelvins Hariss

gallery icon
19

Tomēr nu Sviftai jau vairākus gadus ir nopietnas attiecības ar aktieri Džo Alvinu. Tiek uzskatīts, ka tieši par viņu stāsta Sviftas 2019.gadā radītā dziesma "London Boy".

Teilore Svifta triumfē amerikāņu mūzikas balvas ceremonijā

gallery icon
32