foto: unsplash.com
Būs daudz romantikas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.02. līdz 21.02.
Cita pasaule
2021. gada 15. februāris, 11:26

Būs daudz romantikas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.02. līdz 21.02.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ!

AUNS

Risinot strīdīgas situācijas, aizstāvot savas pozīcijas vai paplašinot ietekmes sfēru, liela nozīme būs tavam pasaules redzējumam un dzīves pieredzei. Vairies no situācijām, kurās vari zaudēt savaldību, kļūt neiecietīgs. Toties necerēti ātri izdosies atrast līdzekļus kāda ar mājām saistīta projekta īstenošanai. Iespējams, saņemsi kādu dāvanu vai arī kā citādi sajutīsi tuva cilvēka rūpes.

VĒRSIS

Risinot problēmas darbā, neceri uz veiksmīgu sagadīšanos, paļaujies uz pieredzi un zināšanām. Pareiza darba organizācija un plānošana palīdzēs tikt galā ar lielu apjomu darāmā un iekļauties noteiktajos termiņos. Zvaigznes rāda, ka turpmāk tava dzīvē būs vairāk romantikas, ciešākas var kļūt attiecības ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI

Esi gatavs uzņemties lielāku atbildību, iesaistīties finansiāli apjomīgā projektā. Uzsākot jaunu darbu vai ambicioza plāna īstenošanu, lieti noderēs tavs kontaktu un paziņu loks. Tomēr, lai cik pārliecināts par sevi tu būtu, bez uzslavām un atzinības neiztiksi. Dodoties ārpus mājām uz vairākām dienām, sagatavojies dažādiem laikapstākļiem.

VĒZIS

Vērtīgi būs tie padomi, kurus tev sniegs neapstrīdama autoritāte. Kad būsi sakārtojis domas un atguvis pārliecību, būs vieglāk pierādīt savas organizatora un vadītāja spējas. Sarežģītu darbu veikšanai piesaisti speciālistus. Pateicoties piesardzībai un tālredzībai, izdosies izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem. Tikai nesabojā savu labo tēlu ar intrigām un nepatiesiem apgalvojumiem.

LAUVA

Lai saņemtos un pārvarētu kūtrumu, meklē iedvesmojošas motivācijas. Vēlme pēc stabilitātes un pārliecības, ka tavs ieguldījums tiek novērtēts, liks sasparoties un rīkoties apņēmīgāk, taču pārmērīgs optimisms traucēs objektīvi novērtēt reālo situāciju. Ar laiku viss nostāsies savās vietās, taču līdz tam bruņojies ar pacietību.

JAUNAVA

Uzsākot jaunas attiecības, radīsies papildu motivācija izšķirties par kādu svarīgu soli. Tiec vaļā no iekšējā kritiķa, kas ierobežo rīcību un neļauj brīvi kontaktēties ar apkārtējiem. Tiksi pie vērtīgas balvas ne tāpēc, ka to būtu pelnījis vairāk nekā citi, bet gan tāpēc, ka veiksme būs tava sabiedrotā. Nenoraidi ieguvumu tikai tāpēc, ka tas šķiet nepiedienīgs.

SVARI

Lai būtu vieglāk tikt galā ar grūtībām un no jebkuras sarežģītas situācijas iziet ar augsti paceltu galvu, vadies pēc principa, ka viss, kas tevi nenogalina, padara tevi stiprāku. Strīdi būs karsti, taču tie nepalīdzēs nokļūt pie risinājuma, jo lielākoties būs no sērijas, kurš kuram pierādīs savu taisnību. Piedodot citiem viņu kļūdas, iegūsi atlaidi arī savējām.

SKORPIONS

Centies nevis ierobežot sevi, bet domā, kā kļūt turīgākam un tomēr tikt pie kārotā. Nepievērs nepelnīti daudz uzmanības sīkām intrigām – vairāk domā par sevi, ne par citiem. Atsakies no konservatīvas dzīves pieejas, meklē jaunus ceļus un jaunus domubiedrus.

STRĒLNIEKS

Netīksminies par sevi, nepiedēvē sev svarīgāku lomu un lielākus nopelnus, nekā tie ir patiesībā. Tuvinieki tavus centienus pašapliecināties uzskatīs par nevajadzīgiem, taču gūtie panākumi atsvērs nesaskaņas attiecībās ar tuviniekiem. Risinot ar laulības dzīvi saistītus jautājumus, pacietīgi uzklausi pretējo pusi, neiekarsti strīdā, tiklīdz tevi kaut kas neapmierina.

MEŽĀZIS

Darbojies ar plašu vērienu. Pārsteidz citus ar augstsirdīgu, iedvesmas pilnu rīcību gan darbā, gan mājās. Brīvdienās atļaujies kādu netālu braucienu vai romantisku vakaru divatā. Mīļotais cilvēks novērtēs tavu atklātību un neliekuļoto attieksmi. Dabiskums un sirsnība būs īsākais ceļš uz viņa sirdi. Veidosies laba sadarbība ar pedagogiem, pasniedzējiem, psihologiem.

ŪDENSVĪRS

Iespējami neapdomīgi tēriņi: tur, kur prātīgāk būtu bijis taupīt, tu tērēsi, kur vajadzētu tērēt – skoposies. Labi zināsi, kas tevi neapmierina, taču pietrūks izpratnes, kā to novērst. Grūti būs paredzēt ģimenes, tuvinieku reakciju, jo ierastie attiecību modeļi mainīsies – vienā jaukā dienā nekas vairs nebūs kā agrāk! Neiekarsti strīdā ar cilvēku, kas aizskāris tavu patmīlību, piedod līdzcilvēkiem viņu vājības.

ZIVIS

Vai esi stipri atkarīgs no tā, ko par tevi padomās citi? Vienkāršība un nesamākslotība palīdzēs atrast jaunus domubiedrus un tikt pie kāda vērtīga ieteikuma. Būs labs noskaņojums un sapratne ar citiem cilvēkiem. Par plānu un ieceru trūkumu sūdzēties nevarēsi. Grūtāk būs izdomāt, kā tos īstenot. 

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram