foto: unsplash.com
Laiks jauniem izaicinājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 16.11. līdz 22.11.
2020. gada 16. novembris, 11:26

Laiks jauniem izaicinājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 16.11. līdz 22.11.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Pat tad, ja uz tevi tiek izdarīts spiediens, no iecerētā neatsakies, parādi raksturu un rīkojies saskaņā ar iepriekš pieņemtu lēmumu vai solījumu. Saglabā filozofisku mieru, un tev pavērsies iespējas, kuras palīdzēs veiksmīgi tikt galā ar dzīves uzliktajiem pārbaudījumiem. Darbs veiksies, ja stresa situācijās neļausi vaļu emocijām. Turpmāk tevi var nodarbināt slepeni plāni, viltīgas aizkulišu kombinācijas.

VĒRSIS

Būtisku lomu kādās attiecībās var nospēlēt pozitīva personiska attieksme. Tikai nepārspīlē, neuzskati par draugiem visus, ar kuriem iznāk pārmīt kādu vārdu. Lai neaizvainotu citus, atceries par paškontroli, izklāstot savu situācijas redzējumu, izvēlies pareizos vārdus un intonāciju. Neko nemaini, nesāc no jauna, neuzstāj uz savām tiesībām, nešokē apkārtējos ar sev neraksturīgu rīcību.

DVĪŅI

Pateicoties spējai pielāgoties, spēsi izķepuroties no vissarežģītākajām situācijām. Sāc ar kļūdu labošanu, jo domas par to, ka varēji izdarīt labāk, bet neizdarīji, bojās noskaņojumu. Nekoncentrējies uz kaut ko vienu, plāno laiku tā, lai vienlīdz lielu uzmanību vari veltīt dažādām dzīves aktualitātēm. Tiklīdz tās nomainīs jauni iespaidi un panākumi, garastāvoklis uzlabosies.

VĒZIS

Nesteidzies, nepūlies ietekmēt procesus, kas rit savu gaitu. Pat ja tev kaut kas nepatīk, iejaukšanās neko būtiski nemainīs, tu tikai velti tērēsi laiku un enerģiju. Lieliski spēsi sastrādāties ar esošajiem partneriem un, iespējams, pat piesaistīt jaunus. Iepriecini viņus ar jauku rīcību vai sagādā kādu citu pārsteigumu. Liec lietā visas savas pozitīvās īpašības, lai panāktu vēlamo rezultātu.

LAUVA

Būsi ieguvējs, ja ieklausīsies apkārtējos, mēģināsi saprast un palīdzēt, nevis komandēt un pamācīt, kā dzīvot. Nedaudz pamainot attieksmi, izdosies izkustināt no vietas sasāpējušus jautājumus, izlīdzināt domstarpības un atgūt sirdsmieru. Sevišķi vērīgs esi attiecībās ar laulāto draugu – ja par daudz uzspiedīsi savu gribu, nekas labs nesanāks. Vēlāk vari atgriezties pie kādu tev svarīgu attiecību sakārtošanas.

JAUNAVA

Gribi, lai tiktu novērtētas tavas spējas un talants? Rīkojies aktīvi, bet plānveidīgi. Pacieties! Mierīgi uzelpot varēsi, kad būsi nokārtojis rēķinus, izpildījis solīto un izdarījis to, kas no tevis atkarīgs kopīgas lietas labā. Tiklīdz gribi izvairīties no kāda pienākuma pildīšanas, atceries cilvēkus, kuri uz tevi paļaujas un tic, ka būsi savu uzdevumu augstumos. Disciplinē sevi.

SVARI

Atmosfēra mājās būs atkarīga no tavas spējas pielāgoties, pieņemt citādu viedokli, jo tuvinieki itin bieži rīkosies pretēji gaidītajam. Attiecībās ļaujies radošam pacēlumam, spēles priekam un kaislībām, nebaidies no pārmaiņām. Rādi pozitīvu piemēru, iedvesmo līdzcilvēkus uz cēlu rīcību. Augstsirdīgi piedodot citiem viņu kļūdīšanos, iegūsi atlaidi arī saviem grēkiem.

SKORPIONS

Neplānotu ģimenes aktivitāšu dēļ mājās var pietrūkt ierastā komforta. Esi gatavs pielāgoties apstākļiem, rēķināties ar citiem un samierināties ar neērtībām. Dari to, kas padodas, sagādā prieku. Veido jaunus kontaktus, iepazīsties, esi draudzīgs, atsaucīgs, taču izvairies apspriest savas privātās dzīves nianses.

STRĒLNIEKS

Iepērcies apdomīgi, bez vajadzības pa veikaliem nestaigā. Ja, būdams neapdomīgs, esi iegādājies priekšmetus, kurus neizmanto, atrodi veidu, kā tos pārdot, – mājās būs vairāk vietas, bet makā naudas. Neaizņemies un neaizdod naudu. Turpmāk mazāk raizējies par praktisku ieceru īstenošanu, lielāku uzmanību velti garīgām vērtībām, pēti, analizē, izdari secinājumus.

MEŽĀZIS

Nevairies no sarežģītām situācijām. Pirmajā brīdī varbūt liksies, ka esi nonācis strupceļā, taču pietiks nedaudz mobilizēties, un risinājums radīsies. Nesaskaņu gadījumā izmanto neapstrīdamus argumentus un iebildumus. Garastāvoklis uzlabosies, ja blakus būs mīļotais cilvēks, kas zina, kā tev izdabāt. Galvenais – neuztraucies, nezaudē savaldību!

ŪDENSVĪRS

Pārrunās ar priekšniecību ņem talkā savas diplomāta dotības. Daudziem taviem lēmumiem un rīcībai būs tālejošas sekas, tāpēc, pirms kaut ko dari vai apsoli, izvērtē situāciju. Jo, kad vēlāk atskārtīsi, kur esi kļūdījies, būs jau par vēlu kaut ko labot. Turpmāk pēc laba darba neaizmirsti arī labi atpūsties. Pievērsies radošām lietām, draugiem.

ZIVIS

Esi klāt tur, kur notiek kaut kas ievērības cienīgs, piedalies notikumos, kas paver jaunu skatu uz dzīvi. Iepazīstot jaunus cilvēkus, nepiešķir nozīmi izsmalcinātām manierēm, pievērs uzmanību viņu idejām un dzīves pieredzei. Turpmāk, kāda notikuma vai cilvēka iedvesmots, vari izdarīt ko neparastu, sev neraksturīgu.