foto: Shutterstock
Enerģijas pilna nedēļa - horoskops visām zodiaka zīmēm no 19.10. līdz 25.10.
Cita pasaule
2020. gada 19. oktobris, 10:56

Enerģijas pilna nedēļa - horoskops visām zodiaka zīmēm no 19.10. līdz 25.10.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev rakstīts zvaigznēs šonedēļ.

AUNS

Neko nedari pret savu pārliecību, sirdsapziņu. Naudas lietās iespējami pārpratumi, šķēršļi un kavēšanās, būs grūti izšķirties par kādu svarīgu lēmumu. Iespējama saviļņojoša tikšanās ar sabiedrībā atzītu, populāru cilvēku. Smelies spēku dižu domātāju atziņās un paša radītās nākotnes vīzijās.

VĒRSIS

Mainoties apstākļiem, arī tev nāksies mainīt savus plānus. Sapņaini filozofisks noskaņojums diezgan pēkšņi var pārvērsties spontānā jūtu un emociju izpausmē. Nepieļauj, ka sadzīviskas problēmas kļūst par šķērsli ceļā uz svarīgu mērķu sasniegšanu. Ievēro noteiktu kārtību, nemaini izvēlēto taktiku, pat ja pirmajā brīdī tā nedodrezultātu.

DVĪŅI

Ieklausies padomos, pieņem palīdzību pat tad, ja tā šķiet nelaikā. Nebūs viegli saglabāt vēsu prātu – tā vien gribēsies ļauties romantikas vilinājumam vai kādam piedzīvojumam. Sadzīviski jautājumi tevi interesēs mazāk, jo prāts būs aizņemts ar domām par aizraujošākām lietām. 

VĒZIS

Sīkas nebūšanas neuztver kā lielu problēmu, novērs tās ātri un apņēmīgi – nepieļauj, ka nieku dēļ aizkavējas nozīmīgi darbi. Ar darījuma partneriem apspried biznesa ieceres, ar draugiem plāno atpūtas pasākumus. Esi pretimnākošs, un tu viegli atradīsi kopīgu valodu ar sastaptajiem cilvēkiem. Prieku sagādās mājas dzīve.

LAUVA

Plašas, vērienīgas sabiedriskās aktivitātes neieplāno. Lai cik dažādi un vilinoši būtu piedāvājumi, priekšroku dod tiem, kas apmierina tavas ikdienas vajadzības, nevis sola labumus kaut kad tālā nākotnē. Uzturi pēc iespējas labākas attiecības ar apkārtējiem. Neiepērcies steigā un apšaubāmās tirdzniecības vietās.

JAUNAVA

Pievērs uzmanību visam, kas saistīts ar piedzīvojumiem, risku un uzdrīkstēšanos. Piedalies radošās aktivitātēs un konkursos, kur iespējams izrādīt gan savas praktiskās iemaņas, gan asprātību un radošumu. Jauna iepazīšanās viegli pāraugs ciešākās attiecībās. Draugi atbalstīs tavas ieceres, taču tev būs jāpiekrīt viņu noteikumiem.

SVARI

Iecerētais prasīs gan daudz spēka, gan izdomas. Lai darbošanās būtu patiešām veiksmīga, nāksies rūpīgi plānot, meklēt izdevīgākos risinājumus, izsakies precīzi, lieki nepļāpā. Mērķtiecīgi risini materiālās labklājības jautājumus. Ja būsi uzstājīgs, pie naudas tiksi ātrāk. Neesi izklaidīgs iepērkoties un atrodoties pie auto stūres.

SKORPIONS

Vairāk paļaujies uz sevi nekā citiem. Kurš gan mēģinās noliegt, ka dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta! Tomēr pacenties neapgrūtināt apkārtējos ar tukšu pļāpāšanu un drudžainu rosību. Pašas labākās idejas radīsies tad, kad būsi palicis viens. Iespējami jauni pozitīvi pavērsieni personiskajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Esi draudzīgs, akcentē pozitīvo, piever acis uz trūkumiem. Dodies tur, kur notiek kaut kas interesants un iespējams būt kopā ar domubiedriem. Dari tā, kā tev šķiet labāk. Līdz nedēļas nogalei nav ieteicams sākt tālejošu ieceru īstenošanu. Ne vienmēr tas, kas skrien ātrāk, mērķi sasniedz pirmais…

MEŽĀZIS

Atguvis dvēseles līdzsvaru, varēsi pasmaidīt par saviem vājuma brīžiem. Neesi izklaidīgs, centies pareizi novērtēt situāciju, neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Seko līdzi tam, kas notiek sabiedrībā, politikā, ekonomikā, – tas palīdzēs izdarīt pareizu izvēli. Laikus noskaidro, vai darba nosacījumi, kuru grasies uzņemties, tevi apmierina.

ŪDENSVĪRS

Tiecies ar cilvēkiem, no kuriem vari kaut ko mācīties. Būsi atvērts jaunām idejām, tomēr ne vienmēr tās izdosies pielāgot reālajai situācijai. Neitrāls skats no malas palīdzēs labāk novērtēt situāciju. Labākā taktika sarežģītā situācijā – pacietīga nogaidīšana. Tad arī varēsi gūt cerēto peļņu.

ZIVIS

Ja jūti, ka pietrūkt ticības saviem spēkiem, neļaujis pesimismam un bezcerībai, bet mācies, satiecies ar domubiedriem. Pārlieku nekritizē piedāvātās iespējas. Ja ne viss piedāvājums, tad daļa no tā var izrādīties visai noderīga. Pat ja nedaudz jāpiespiežas, izrādi rakstura stingrību, nenolaid rokas.