Attiecības
2020. gada 7. oktobris, 21:30

Vīrietis Londonas dzīvoklī nogalinājis savu ģimeni un kopā ar līķiem dzīvojis, iespējams, pat divas nedēļas

Jauns.lv

Vakar, 6. oktobrī, Londonā (Lielbritānijā), uzlaužot kādas ģimenes dzīvokļa durvis, likumsargi konstatējuši, ka ģimenes galva - tēvs Kuha Radžs Sithamparanatans (42) - tikko sevi letāli sadūris. Dzīvoklī atrasts gan 36 gadus vecās sievas, gan trīs gadus vecā dēla, gan arī suņa līķis, kuri, iespējams, tur nogulējuši jau kādas divas nedēļas, ziņo ārzemju mediji.

Policija uzskata, ka vīrietis ar nogalinātajiem ģimenes locekļiem dzīvojis jau kādu ilgāku laiku.

Likumsargi svētdien bija saņēmuši satrauktus zvanus no sievietes ģimenes locekļiem. Policisti vairākas reizes apsekoja dzīvokli, bet durvis viņiem netika atvērtas. 

Pirmdien, aptaujājot kaimiņus, atklājies, ka iepriekš ģimenes locekļi esot daudz strīdējušies, bet pēdējā laikā iestājies aizdomīgs klusums, kā arī neviens no ģimenes neesot redzēts. 

Vakar nolemts dzīvokļa durvis uzlauzt. Likumsargi uzskata, ka, visticamāk, vainīgais ir Kuha Radžs Sithamparanatans, kurš sevi nogalinājis, izdzirdot, ka tiek uzlauztas dzīvokļa durvis. 

Kaimiņi vīrieti raksturojuši kā mierīgu, ģimenisku cilvēku, tādēļ jūtas šokēti par notikušo.

"Viņš bija jauks puisis un labs cilvēks, kluss un rūpējās par savu ģimeni. Mēs sveicinājāmies, viņš šķita draudzīgs," stāsta kāds no kaimiņiem. 

"Starp viņiem viss kļuva sliktāk pēdējā laikā. Varēja dzirdēt, kā viņi kliedz viens uz otru. Kādu dienu viņa izmeta viņa mantas pa logu un lika viņam dzert zāles," atminas vēl kāds kaimiņš. 
Malazijā dzimušie tamili apprecējās 2015. gadā. 

Jauns.lv atgādina, ka ar vardarbību nedrīkst samierināties, turklāt tai ir daudz formu un veidu, un ne vienmēr vardarbības izpausmes ir fiziskas. Ja kāds no taviem līdzcilvēkiem pret tevi vērš jebkura veida vardarbību un tev ir vajadzīga tūlītēja palīdzība, tad zvani 110 vai 112. Vari arī saņemt atbalstu, zvanot pa bezmaksas tālruni noziegumos cietušajiem: 116006. Tāpat iepazīsties ar izsmeļošu informāciju šeit, kur tostarp uzzināsi, kā valsts un pašvaldība tev var palīdzēt, ja saskaries ar vardarbību partnerattiecībās.