Dzīvesstils
2020. gada 9. oktobris, 10:26

Karalienes “kļūda” dienā kopā ar Meganu Mārklu varēja mainīt hercogienes nākotni

Jauns.lv

Tikai dažas nedēļas pēc kāzām karaliene Elizabete II uzaicināja jauno Saseksas hercogieni Meganu pievienoties viņai oficiālajā vizītē Česterā. Kamēr daudzi tolaik uzskatīja, ka tas ir liels gods, kas tik ātri izrādīts karaļnama jaunpienācējai no Viņas Majestātes puses, jaunās grāmatas “Battle of Brothers” autors vēsturnieks Roberts Leisijs uzskata, ka tā bijusi karalienes kļūda.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Nevienam pat prātā nevarēja ienākt vilšanās, stress un drāma, kas sekos vien dažus gadus pēc prinča Harija un Meganas Mārklas greznajām kāzām, uz kurām vienkopus pulcējās visa karaliskā ģimene un daudz jo daudz prominentu viesu.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Kad jaunlaulātie sniedza viens otram pirmo skūpstu kā vīrs un sieva uz Svētā Džordža kapelas kāpnēm Vindzorā, laba vēlētāji un fani nespēja vien sagaidīt, cik brīnišķīga būs Saseksu jaunā dzīve.

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16

Taču divus gadus vēlāk viņi pameta sev uzticētās lomas karaļnamā, pārcēlās uz Kanādu, bet drīz pēc tam uz pastāvīgu dzīvi Losandželosā, un viņiem nācās piedzīvot daudz strīdu un skaidrošanos ar karalieni un prinčiem Čārlzu un Viljamu.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Jaunajā grāmatā par Saseksu pāra dzīvi tās autors Roberts Leisijs apgalvo, ka ģimene pieļāvusi vienu lielu kļūdu, kad Megana gatavojās pievienoties karaļnamam, uzskatot, ka viss varējis būt pavisam citādi.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Biogrāfiskajā grāmatā “Battle of Brothers” karaļnama aprakstnieks pauž viedokli, ka pils jau no paša sākuma uztvērusi “Meganas situāciju” nepareizi.

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25

Leisijs ir pārliecināts, ka Meganai un Harijam viss varējis risināties pavisam citādi, ja karaliene situāciju būtu izspēlējusi nedaudz atšķirīgi.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37

Īsi pirms grāmatas izdošanas sarunā ar izdevumu “Daily Mail” autors norādījis: “Karaliskajā ģimenē ir tikai viena miljonāre, kas naudu nopelnījusi pati ar savu darbu, un tā ir Megana Mārkla. Ja viņi jau no paša sākuma būtu sanākuši kopā un pateikuši – "Aprunāsimies par to, kas interesē tevi", viss būtu varējis būt citādi.”

Grāfiene Sofija un hercogiene Megana

gallery icon
17

“Bet viņi tikai aizsūtīja Meganu noskatīties. kā karaliene atklāj Mērsija tiltu. Tajā nav nekā slikta, taču viņi pieļāva kļūdu, saskaroties ar vēl vienu sievu, uzskatot, ka viņa ir tāda pati karaliskās ģimenes pārstāve kā citas. Viņai nekad nebija lemts būt ierindas karaļnama pārstāvei.”

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

Leisijs arīdzan apgalvo, ka Viņas Majestāte bijusi priecīga iepazīties ar Meganu un uzskatījusi, ka mazdēla izredzētā ļoti labi ietekmē Hariju.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Rakstnieks norāda, ka Harija un Viljama nesaskaņas esot daudz smagākas, nekā cilvēki domā, taču tās esot aizsākušās vēl krietnu laiku, pirms ģimenē ienākusi Megana.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41