foto: Instagram
Mācītāja pārtrauc sludināšanu un pievēršas savam sapnim, kļūstot par striptīzdejotāju
Nikola pameta mācītājas darbu un tagad ir laimīgāka nekā jebkad agrāk.
Dzīvesstils
2020. gada 6. oktobris, 16:16

Mācītāja pārtrauc sludināšanu un pievēršas savam sapnim, kļūstot par striptīzdejotāju

Jauns.lv

Amerikāniete Nikola Mičela uzauga konservatīvā un reliģiozā ģimenē, kas meitas audzināšanā turējās pie stingriem uzskatiem. Vecāki uzskatīja, ka Nikolai jābūt klusai, atturīgai un mīlīgai, tomēr viņai bija citi dzīves plāni, vēsta "New York Post".

Nikola Mičela, kura pameta mācītājas darbu, lai pievērstos striptīzdejošanai

Amerikāniete Nikola Mičela uzauga konservatīvā un reliģiozā ģimenē, kas meitas audzināšanā turējās pie stingriem uzskatiem. Vecāki uzskatīja, ka Nikolai jābūt ...

gallery icon

"Jau kopš agras bērnības es sapņoju kļūt par striptīzdejotāju. Bet man iestāstīja, ka manas vēlmes un mans ķermenis jau sākotnēji ir grēcīgs un slikts," stāsta Nikola Mičela.

Realizēt savu sapni meitene uzreiz neuzdrošinājās. Vispirms viņa kļuva par mācītāju, kas arī šokēja Nikolas vecākus. Viņuprāt, meitenei nevajadzēja demonstrēt līdera īpašības, jo viņas pienākums bija veltīt laiku mājsaimniecības darbiem un rūpēm par bērniem.

foto: Instagram
Nikolai vecāki bērnībā mācīja, ka sievietes vieta ir virtuvē un līdzās bērniem.

"Man mācīja, ka sievietēm nevajadzētu vadīt - viņu vieta ir virtuvē un līdzās bērniem. Bet, neskatoties uz to, tas bija pretrunā ar visu, kas man tika teikts, es nolēmu kļūt par mācītāju, jo man patika uzstāties," skaidro Mičela.

Un, lai arī sprediķu lasīšana viņai sagādāja prieku, Mičela kādā brīdī saprata, ka dzīvo svešu dzīvu. Tad meitene pameta darbu un visai drīz sarīkoja savu pirmo kailo fotosesiju. Viņa atceras, ka emociju dēļ izplūdusi asarās. Mācītāja kļuva par striptīzdejotāju, atvēra kontu sociālajā vietnē "OnlyFans", kur tirgo savus foto un video, kā ari pasniedz "emancipācijas" kursus.

foto: Instagram
Nikola sociālajā vietnē "OnlyFans" atvēra kontu, kur tirgo savus foto un video.

2019. gadā viņa pārcēlās uz Losandželosu un izšķīrās no vīra, ar kuru laulībā dzima trīs bērni. Nikola atzina, ka tagad jūtas laimīgāka nekā jebkad agrāk.