Attiecības
2020. gada 15. septembris, 05:10

Jāvārdu viens otram saka pāris, kurš soctīklos izgaismo attiecības starp veselu cilvēku un invalīdu

Jauns.lv

Pēc četru gadu kopā būšanas un savu attiecību dokumentēšanas vietnē “Youtube” neparastais amerikāņu pāris - Hanna Ailvarda un Šeins Burkavs - apprecējies.

Pāris popularitāti iemantojis ar savu “Youtube” kanālu “Squirmy and Grubs”, kurā viņi atspoguļo attiecības, kas izveidojušās starp veselu cilvēku un invalīdu.

“Piektdien, 4. septembrī, es apprecējos ar savu dzīves mīlestību. Lai arī tās nebija lielas svinības, kādas mēs iepriekš bijām iztēlojušies, tomēr viss bija perfekti. Mēs nevaram sagaidīt, kad varēsim nosvinēt kopā ar ģimenēm. Mēs esam vīrs un sieva, un tas ir svarīgākais. Man ir neticami paveicies, ka esmu apprecējusies ar lieliskāko vīrieti, kuru pazīstu,” sociālajā vietnē “Instagram” stāsta Hanna.

Arī Šeins dalījies ar ierakstu par īpašo dienu: “Kas man šonedēļ lika pasmaidīt? Es apprecējos ar savu labāko draugu.” Arī viņš atzīst, ka bija plānotas cita veida kāzas, bet tas esot bijis skaists brīdis, kas bijis piepildīts ar vissvarīgāko – mīlestību vienam pret otru.

Pāris arī norādījis, ka nākamgad plānojot lielākas svinības kopā ar ģimeni.

Burkavam ir ģenētiski traucējumi, ko sauc par spinālo muskuļu atrofiju.

Neparastās attiecības laika gaitā izpelnījušās dažāda tipa komentārus, tomēr lielākoties cilvēki priecājas par mīlestību, kas izveidojusies starp abiem. "Youtube" ievietotajos video redzams, ka pāris ir atraduši kopīgu valodu, mīl humoru un abu starpā valda saskaņa.