foto: Instagram @ginastewartofficial
Par pasaules seksīgāko vecmāmiņu dēvētā Džīna Stjuarte atklāj, kā saglabā jauneklīgu izskatu
Skaistums
2020. gada 26. augusts, 05:46

Par pasaules seksīgāko vecmāmiņu dēvētā Džīna Stjuarte atklāj, kā saglabā jauneklīgu izskatu

Jauns.lv

Četru bērnu māte un viena bērna vecmāmiņa Džīna Stjuarte (49) no Kvīnslendas (Austrālija), kas nereti nodēvēta par pasaules seksīgāko vecmāmiņu, atklājusi sava jauneklīgā izskata noslēpumus, vēsta DailyMail.

Par pasaules seksīgāko vecmāmiņu dēvētā Džīna Stjuarte

gallery icon
17

Krioterapija esot viens no tiem. Sieviete sevi trīs minūtes pakļaujot lielam aukstumam, lai šādi stimulētu organisma atjaunošanos. Šo aukstumterapiju izmanto gan kosmetoloģijā, gan arī medicīnā. Procedūras laikā tiek uzlabota asinsrites darbība, līdzsvarots hormonu līmenis, noņemts nogurums, stimulēta vielmaiņa, sadedzinātas kalorijas, stiprināta imunitāte. Ar procedūras ietekmi sieviete atgūstot ādas tvirtumu.

“Tas, ko es daru, lai saglabātu sevi jauneklīgu, tiek saukts par krioterapiju. Es sevi uz trim minūtēm iesaldēju -110 grādu temperatūrā,” stāsta Stjuarte.

Tāpat viņa izvairoties no tējas un kafijas lietošanas, jo tas esot būtiski, lai pēc iespējas ilgāk izskatītos labi.

Vēl viens noslēpums esot mežrozīšu eļļa, kuru regulāri lietojot ādas kopšanai.

Tiesa, saldumus viņa nespējot pilnībā izslēgt. “Es mīlu šokolādi, tādēļ to sev neaizliedzu, bet atļauju ar mēru.”

Popularitāti Stjuarte izpelnījās pirms diviem gadiem, kļūstot par finālisti Austrālijas konkursā “Maxim's Finest”. Tagad sievietei sociālajā vietnē “Instagram” ir vairak nekā 250 000 sekotāju, kurus viņa lutina ar provokatīvām fotogrāfijām.