foto: unsplash.com
Ieraugot bijušo draudzeni ar citu vīrieti, mūku pārņem nekontrolējamas emocijas un viņš sievieti nogalina
Attiecības
2020. gada 23. jūnijs, 05:28

Ieraugot bijušo draudzeni ar citu vīrieti, mūku pārņem nekontrolējamas emocijas un viņš sievieti nogalina

Jauns.lv

Ieraugot savu bijušo draudzeni ar jauno draugu, nekontrolējamas emocijas Taizemē pārņēmušas mūku Umu Dīremramu (57). Dusmu pārņemts, vīrietis nogalinājis savu bijušo draudzeni Lampaju Bualoju (33), kura turklāt bijusi stāvoklī, ziņo DailyMail.

Mūks jaunos mīlniekus ieraudzījis, kad braucis garām ar automašīnu. Nevēloties kauties ar mūku, jaunais draugs aizgājis, atstājot Lampaju skaidroties ar bijušo. Diemžēl mūku pārņēmušas nekontrolējamas emocijas un viņš ar mačeti līdz nāvei sadūris sievieti, kura bijusi astotajā grūtniecības mēnesī. 

Vīrietis atzinies noziegumā, un pats norādījis, ka viņu pārņēmušas nekontrolējamas emocijas. 

"Viņi bija attiecībās vairākus gadus. Viņš stāstīja, ka Lampaja vairākkārt nākusi un lūgusi naudu, kas viņu ļoti sadusmojis, jo iepriekš jau daudz bija iedevis.

Pēdējā reizē, kad viņa bija atnākusi, draudēja visiem izstāstīt, ka ir stāvoklī no mūka. Tas pilnībā izjauktu visu viņa karjeru, " atstāstījis viņa brālis. Viņš arī norādījis, ka Uma pēc šķiršanās pāris reizes esot izteicis vēlmi, ka vēlētos nogalināt savu bijušo draudzeni. 

Mūks atzinies savas bijušās draudzenes nogalināšanā un šobrīd ir apcietināts par slepkavību. Policija turpinās veikt izmeklēšanu. 

Tēmas