foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
"Tā ir pļauka sejā Harijam" - Megana aizvainota par karaļnama attieksmi pret hercogieni Ketrīnu
2020. gada 3. jūnijs, 14:26

"Tā ir pļauka sejā Harijam" - Megana aizvainota par karaļnama attieksmi pret hercogieni Ketrīnu

Jauns.lv

Megana Mārkla pasūdzējusies, ka Ketrīna Midltone acumirklī saņēmusi atbalstu no karaļnama, kad par viņu publicēta neglaimojoša informācija, kamēr Megana atstāta mediju saplosīšanai, vēsta "Daily Mail".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

"Megana sacīja, ka Kensingtonas pils nekad viņu neaizstāvēja, kad mediji viņu burtiski saplosīja. Tagad nedaudz negatīvi presē izsakās par Ketrīnu un karaļnams mazāk nekā 24 stundās atspēko pret viņu izteiktās pretenzijas," sacījis kāds Meganas draugs.

Pagājušajā nedēļā britu žurnāls "Tatler" publicēja stāstu par Ketrīnu. Tomēr Ketrīna un Viljams norādījuši, ka publikācija ar nosaukumu "Lieliskā Ketrīna" satur daudz neprecizitātes.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Kensingtonas pils nosūtījusi izdevumam oficiālu vēstuli, lai raksts tiktu izņemts no interneta vietnes. Tikmēr Megana draugiem norādījusi, ka laikā, kad par viņu rakstīti negatīvi raksti, karaļnams nav darījis pilnīgi neko, par spīti prinča Harija lūgumiem.

Tieši bezdarbība novedusi pie tā, ka Saseksas hercogi pametuši savus karaliskos pienākumus un pārcēlušies uz Losandželosu: "Tā ir pļauka sejā Harijam, jo viņš atkārtoti lūdza pārskatīt mediju politiku, taču bez rezultāta, kamēr Ketrīna acumirklī saņem nepieciešamo atbalstu. Megana paskaidroja, ka tas bijis viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc abi atvadījās no karaliskās dzīves. Atbalsta neesamība un necieņa pret sāpēm un ciešanām, ko pārcietusi Megana mediju dēļ. Megana saka, ka tā vietā, lai atbalstītu, viņai likts justies tā, it kā viņa lūgtu pārāk daudz, kamēr viss ko viņa vēlējās bija atbalsts."

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

"Tatler" publikācijā lasāmas arī vairākas anekdotes par Ketrīnu, kas jutusies nogurusi un pārstrādājusies pēc tam, kad Megana un princis Harijs atstāja karaļnamu. Kensingtonas pils ātri vien publicēja informāciju par to, ka izdevumā teiktais ir nepatiesība:

"Nav taisnība apgalvojumos, ka hercogiene jūtas pārņemta ar darbu un hercogs ir apsēsts ar Karolu Midltoni. Tas ir absurdi un nepareizi." Tikmēr Megana draugiem norādījusi, ka nebrīnās par Ketrīnas pārmetumiem savā virzienā:

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

"Megana  sacīja, ka pēdējā ceļojumā uz Angliju, Ketrīna knapi pateikusi viņai divus vārdus. No visiem karaļnama cilvēkiem tieši Ketrīna bija tā, ar kuru Megana cerēja sadraudzēties, taču viņai netika dota šāda iespēja. Megana jutās sāpināta un vīlusies."

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Megana uzskata, ka Ketrīna slepus viņu apskaudusi par to, ka viņa spēj pateikt to, ko domā un savu laimi virzīt par prioritāti: "Megana sacīja, ka Ketrīna var vainot tikai pati sevi tajā, ka nav spējusi novilkt stingras robežas."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās