foto: SplashNews.com/ Vida Press
Atklājies, kam Elizabete II grib novēlēt visas savas dārglietas
Karaliene Elizabete II.
Skaistums
2020. gada 31. maijs, 08:21

Atklājies, kam Elizabete II grib novēlēt visas savas dārglietas

Jauns.lv

Nevienam nav noslēpums, ka Viņas Majestātei karalienei Elizabetei II ir ļoti siltas jūtas pret Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Valdniece vēloties, lai visas viņas dārglietas mantotu tieši mazdēla prinča Viljama sieva.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karaliene Elizabete II un hercogiene Ketrīna viesojas koledžā Londonā

gallery icon
7

Hercogiene Ketrīna cenšas karalieni iepriecināt it visā: ar savu nevainojamo garderobi, labdarības projektiem un biežām vizītēm pie Viņas Majestātes kopā ar bērniem Džordžu, Šarloti un Luisu.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12

Pateicoties abu sirsnīgajām attiecībām ir īpaši jūtams, ka tieši Ketrīna no karalienes izpelnās vislielāko labvēlību. Kembridžas hercogiene biežāk nekā citas karaļnama dāmas saņem pagodinājumu iziet sabiedrībā, rotājusies ar kādu no juvelierizstrādājumiem no Elizabetes II bagātīgās dārglietu kolekcijas.

Karalienes Elizabetes II rotas

gallery icon
8

Britu karaļnama dārglietu kolekcijā ir juvelierizstrādājumi, kas ir visa karaļnama īpašums, kā arī tādi, kas pieder tikai Elizabetei II. Runā, ka personīgo dārglietu karalienei esot pat ievērojami vairāk nekā „kopīgo” karaļnamam piederošo.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī

gallery icon
9

Pēc karalienes došanās mūžībā visas Kroņa dārglietas mantos princis Čārlzs un viņa sieva Kornvolas hercogiene Kamilla.

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon
10

Nav noslēpums, ka Čārlza mātei Kamilla nekad nav īpaši patikusi. Kā apgalvo kāda karaļnamam pietuvināta persona, tieši šā iemesla dēļ Elizabete II jau laikus nolēmusi pasargāt savas dārglietas no netīkamās vedeklas, novēlot tās Ketrīnai.

Karaliene Elizabete II un hercogiene Ketrīna 2012. gadā Lesterā

2012. gadā, kad Ketrīna devās karalienes Elizabetes II 60. gadu valdīšanai par godu rīkotajā turnejā pa Lielbritāniju, vīrs princis Viljams ...

gallery icon
11

„Viņas Majestāte bieži atļauj lietot savas personīgās dārglietas tieši Ketrīnai, nevis citām dāmām, kā arī uzsver, cik augstu vērtē mazdēla sievu un viņas lomu ģimenē. Nav šaubu, ka savu kolekciju viņa novēlēs ļoti apdomāti un tikai tam, kurš patiešām izceļas pārējo vidū,” apliecinājis vārdā nenosauktais informators.

Hercogiene Ketrīna, princis Viljams un karaliene dodas uz dievkalpojumu Skotijā 2019. gada 25. augustā

gallery icon
6