foto: Shutterstock
Var atklāties rūpīgi glabāts noslēpums - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.05. līdz 17.05.
Cita pasaule
2020. gada 11. maijs, 10:51

Var atklāties rūpīgi glabāts noslēpums - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.05. līdz 17.05.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ!

AUNS
Sastopoties ar apkārtējo neizpratni, nepadodies, aizstāvi savus uzskatus arī tad, kad vairākums domā citādi. Priecājies par labiem vārdiem, neapvainojies par kritiku. Apstākļi tuvākajā laikā kļūs komunikācijai labvēlīgāki.

VĒRSIS
Pielūko, ka lielā aizņemtība nekļūst par iemeslu nesaskaņām ar laulāto draugu. Laipni vārdi un labvēlīga attieksme noderēs vairāk nekā enerģiska rīcība. Līdzsvara un savstarpējās sapratnes veidošanai izmanto katru iespēju, uzmundrini arī draugus un kolēģus, ja viņiem gadās neveiksmes.

DVĪŅI
Ja kāds no tuviniekiem lūdz palīdzību, dari visu, lai viņu iedrošinātu un atbalstītu. Pievērsies saimniecisku jautājumu risināšanai, plāno remontdarbus, kaut ko pārveido, uzlabo, saremontē. Tā tu uzlabosi ne tikai sadzīves apstākļus, bet arī sakārtosi attiecības ar tuviniekiem.

VĒZIS
Nepieciešamība uzņemties darbu, ko līdz šim darīja citi, mainīs tavu ierasto dzīves ritmu, taču ātri vien atradīsi veidu, kā tam pielāgoties. Iespējami veiksmīgi darījumi ar nekustamo īpašumu.

LAUVA
Ja nevēlies atmosfēru mājās novest līdz baltkvēlei, no kardinālu lēmumu pieņemšanas atturies. Parādi mīļiem cilvēkiem, cik nozīmīgi viņi tev ir, – uzdāvini ziedus, nosūti apsveikumu, pasaki kādu mīļu vārdu. Pamaini attieksmi, jo līdz ar to arī viss pārējais tavā dzīvē mainīsies uz labo pusi.

JAUNAVA
Vairies no pārlieku emocionālas reakcijas uz to, ka ne viss rit tik gludi, kā iecerēts. Problēmas risini konstruktīvi, atturies no greizsirdības izpausmēm. Apspriežot plānus ar tuviniekiem, uzmanīgi seko līdzi viņu reakcijai.

SVARI
Vairosies tavs valdzinājums. Vari uzņemties nelielus, ātri un operatīvi izdarāmus darbus. Tava pašapziņa būs augsta, un tas palīdzēs vieglāk sasniegt savus mērķus nekā citkārt. Iemācies nejaukt mīlestību ar naudas lietām.

SKORPIONS
Kāds, kurš visu laiku bijis tavā tuvumā, vēlēsies, lai velti viņam vairāk uzmanības. Notikumi turpmākajās dienās lielākoties būs saistīti ar dzīves materiālo pusi. Iespējami neatliekami tēriņi, kurus nevarēsi ne atlikt, ne samazināt.

STRĒLNIEKS
Centies saglabāt labas attiecības ar radiniekiem, pārvari vēlmi izskaidroties. Meklē taisnīgus kompromisus, un situācija iegrozīsies tev vēlamā gultnē. Tiecies pēc maiguma un mīlestības, ambiciozas ieceres aizstāj ar radošām aktivitātēm.

MEŽĀZIS
Izmanto šo laiku, lai izvērtētu un saprastu, cik daudz no tā, par ko kādreiz sapņoji, ir piepildījies un kas vēl jāizdara, lai sasniegtu iecerēto. Nerīkojies slepus, jo, zaudējot kontroli pār situāciju, gaismā var nākt kāds rūpīgi glabāts noslēpums. To, kas var ietekmēt attiecību kvalitāti, labāk atklāt pašam.

ŪDENSVĪRS
Esi laipns, radi ap sevi sadarbības, nevis cīņas gaisotni. Atpūties, esi pateicīgs par to, kas tev jau ir. Tavas darbspējas un uzņēmība tevi nepievils, ja vien atradīsi pareizo pieeju. Nemaini izvēlēto taktiku, pat ja pirmajā brīdī šķiet, ka tā nedod vēlamo rezultātu.

ZIVIS
Atlicini laiku aktivitātēm, kas veicina tavu izaugsmi, palīdz labāk izprast dzīvi un cilvēkus. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, kā spēsi komunicēt ar apkārtējiem un cik gudri mācēsi apiet domstarpības, tāpēc apvaldi savu karstasinību vietās, kur nepieciešama diplomātiska un taktiska uzvedība.