foto: Shutterstock
Kā iepriecināt sievieti
Attiecības
2020. gada 8. aprīlis, 11:57

Kā iepriecināt sievieti

Karlīna Timofejeva

Cik bieži jums bija vēlme pievienot jaunas sajūtas jūsu intīmajā dzīvē? Ko darīt, kad visas ērtas pozas jau ir izmēģinātas, bet pirkt jaunas seksa rotaļlietas nav tas vēlamais variants?

Šajā gadījumā ir vērts izmantot produktus, kas tiek uzklāti tieši uz intīmajām zonām. Ir divi šādu produktu tipi: lubrikanti ar piedevām un klitorālie stimulatori.

Lubrikantu pamatpiedevas ir garšas piedevas. Parasti tos izmanto orālajam seksam – kā no sievietes, tā arī no vīrieša puses. Ja sieviete orāli apmierina savu vīrieti, bet viņai kādu iemeslu dēļ nepatīk locekļa garša vai ir nepieciešams to darīt ar prezervatīvu, šādi lubrikanti perfekti pārtrauc garšas un smadzenēs atstāj tikai patīkamas sajūtas. Ja vīrietis orāli iepriecina savu sievieti, viņa sajutīs, ka ar lubrikantu ar viņam patīkamu garšu viņa kustības būs jutekliskākas. Jebkurā gadījumā šāda lubrikanta izmantošana priekšspēlē rada jaunu noskaņojumu un, tā kā lubrikants paliek uz dzimumorgāniem, nav nepieciešams to papildus uzklāt vai nomazgāt – lubrikanta klātbūtne seksa laikā ir tikai par labu abiem partneriem.

Īpaši plašs garšu spektrs ir Wicked Sensual Care lubrikantu līnijā. Šeit jūs atradīsiet gan ķiršu, gan arbūzu, gan ābolu, gan persiku, gan kafijas garšas – un arī daudz citu garšu, tai skaita arī diezgan eksotiskas. Šī amerikāņu ražotāja produktu garšas kvalitātes regulāri saņem augstus vērtējumus no vienkāršiem pircējiem un vadošo izdevumu neatkarīgos pārskatos.

Nedaudz retāk ir sastopami lubrikanti ar siltuma vai aukstuma efektiem. Šos lubrikantus parasti izmanto nevis priekšspēlē, bet pašā procesā. Pateicoties temperatūras efektam, ko parasti panāk ar augu ekstraktiem, tie pastiprina abu partneru sajūtas. Tie, kas uz to reaģē skeptiski, parasti nekad nemēģināja šos produktus – bet kad viņi tos izmēģina, viņu viedoklis kardināli mainās. No konkrētiem produktiem ir vērts izcelt Wicked Sensual Care (ar siltuma un aukstuma efektiem) un Pjur (ar siltuma un aukstuma efektiem) lubrikantus.

Klitorālie stimulatori (nejaukt ar rotaļlietām, kuras tiek izmantotas tam pašam mērķim) – tie ir geli (dažreiz spreji), kas tiek uzklāti tieši uz klitora un palielina asins plūsmu uz to, kā rezultātā klitora jūtīgums ievērojami palielinās, bet bauda vienkārši plūst pāri robežām. Parasti tos izmanto priekšspēlē (glāstot ar meli vai pirkstiem), bet sievietes var tos izmantot arī solo – piemēram, pastiprinot efektu no vibratora.

No dabīgajām aktīvām sastāvdaļām bieži izmanto:

Dažu produktu sastāvs ir īpaši bagāts, un to iedarbība būs vienkārši neaizmirstama. Šeit ir vērts izcelt jau minēto Awaken no Wicked Sensual Care, kas satur 11 augu ekstraktu ar dažādu iedarbību, pateicoties kam, sieviete no sākuma jutīs vēsumu, kuru drīz vien aizvieto patīkama siltuma viļņi.

Visbiežāk šādiem produktiem ir neliels tilpums – 10 ml, 20 ml vai 30 ml. Tomēr, izvēloties no vairākiem variantiem, vienmēr ir vērts atcerēties, ka vienai reizei pietiek ar pavisam nelielu produkta daudzumu, ne vairāk par zirņa izmēru (kaut gan tas ir ļoti individuāli), tāpēc jebkurā gadījumā tas kalpos ilgu laiku. Turklāt daži produkti var radīt spilgtākas sajūtas, nekā citi, spēcīgākas stimulācijas dēļ, bet tas, atkal, ir ļoti individuāli un to nosaka sieviete pēc savas pieredzes.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Dasecrets.lv