foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Timmas mīļotās meita izjutusi kaunu un riebumu mātes dēļ
Anna Sedokova ar meitu Alīnu.
2020. gada 11. februāris, 06:46

Timmas mīļotās meita izjutusi kaunu un riebumu mātes dēļ

Jauns.lv

Latviešu slavenais basketbolists Jānis Timma jau labu laiku bauda romantiku ar ukraiņu skaistuli Annu Sedokovu. Abi remontē kopīgo dzīvokli, nemitīgi dalās ar mīlestības apliecinājumiem sociālajā vietnē “Instagram” un ir iegādājušies jaunu mājdzīvnieku – amerikāņu buldogu Mambu.

Bez nu jau trim suņiem Annai ir arī trīs bērni. Seksapīlās dziedātājas vecākā meita – 15 gadus vecā Alīna Belkeviča jau paspējusi iegūt veselu pielūdzēju armiju.

Daudzi meitenei jautā, kā tas ir – būt par slavenības meitu, vēsta “Postimees”, atsaucoties uz “Express gazeta”. Alīna īpaši neizceļ to, ka viņas mamma ir slavena.

Jauniete atzinusies, ka agrāk kaunējusies savas mātes dēļ. Šīs sajūtas īpaši pastiprinājušas apkārtējo cilvēku reakcija.

Kad meitene bija maza, viņa ilgu laiku dzīvojusi ASV,  bet pēc pārcelšanās uz Maskavu izjutusi visus plusus un mīnusus tam, ka vecāki ir slavenības.

Pusaudze ļoti pārdzīvojusi, ka daudzi pret viņu izturas tikai kā Annas Sedokovas meitu, neievērojot viņu pašu.

“Pagāja viens gads, otrs un es sāku saprast, ka kaut kas nav tā. Bija tāda sajūta, ka es neesmu cilvēks, bet kaut kāds muzeja eksponāts. Katram otrajam bija savs personīgs kontaktēšanās mērķis. Un es sāku domāt, ka ir ļoti pretīgi, ka ir tāda mamma (es ļoti mīlu savu mammu, es vienkārši domāju mammu ar tādu statusu un popularitāti),” savās sajūtās dalījusies Annas meita Alīna.

Tagad jauniete savādāk raugās uz situāciju un arī attiecības ar māti esot uzlabojušās.

Jau ziņots, ka dziedātāja Anna Sedokova patlaban attīsta savu apģērbu zīmolu "LA Story" un ir slavenās grupas "VIA GRA" zelta sastāva viena no krāšņākajām dalībniecēm.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50