Dzīvesstils
2019. gada 23. decembris, 12:00

Markus Riva par savu izcilo fizisko formu: "Cilvēki netic, ka man ir 33 gadi"

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

TV šova X faktors vadītājs, mūziķis un dīdžejs Markus Riva (33) žurnālam "Kas Jauns" atklāj, kā panākt nevainojamu figūru un pašsajūtu.

Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, izskatās nevainojami ne tikai uz skatuves, kur viņa šķelmīgais smaids iekaro teju ikvienas daiļā dzimuma pārstāves sirdi. Riva savu trenēto augumu labprāt demonstrē sociālajos tīklos, regulāri izliekot savas bildes no dažādām pikantām fotosesijām gan Latvijā, gan ārzemēs. Ne velti viņš tiek uzskatīts par vienu no seksīgākajiem pašmāju dziedātājiem.

foto: no privātā arhīva

Markus stāsta, ka savu fizisko formu ir panācis ar daudzu gadu darbu. „Sports ir mans dzīvesveids. Ar sportu nodarbojos regulāri jau vismaz piecpadsmit gadu. Man apnika, ka sporta stundās bija trijnieki un divnieki, un es sāku pievērsties sportam. Gribējās tikt vaļā no ārējiem kompleksiem, un tā sports kļuva par manu ikdienu,” stāsta mūziķis.

foto: no privātā arhīva

Riva atzīst – lai iegūtu šādu augumu, sporta zālē nākas pavadīt piecas sešas reizes nedēļā, vidēji stundu katru dienu. „Sporta zāles apmeklēšana ir daļa no mana darba, lai es labi izskatītos. Un man arī patīk sportot, jo tas mani relaksē. Treniņiem nav konkrēta laika, es pielāgojos pārējām dienas aktivitātēm, kas saistītas ar šovbiznesu. Sportiskās formas uzturēšana manā gadījumā nav tikai ārišķīgs mērķis, to daru arī pašsajūtas uzlabošanai,” skaidro mūziķis.

foto: no privātā arhīva

Viņš stāsta, ka nav konkrētu vingrojumu, kurus viņš izpilda: „Galvenais ir katru dienu kustēties. Vairāk trenējos krosfitā, intensīvos treniņos. Tā noteikti var nebūt svaru zāle. Esot ceļojumos, nemeklēju sporta zāli, bet cenšos atrast vietas, kur sportot ārā. Vietas, kur var pievilkties vai piepumpēties,” paskaidro dziedātājs. Markus piebilst, ka ar īpašām diētām neaizraujas, taču cenšas ievērot, lai uzturs būtu veselīgs.

foto: no privātā arhīva

„Man sporta zālē kačoki nākuši klāt un teikuši: „Tev vajag vairāk ēst, kaut ko sašpricēt…” Bet es to nevēlos, jo gribu būt ar savu dabisko augumu. Man nav galvenais dabūt lielu apjomu,” saka Riva.

Mūziķa Markus Rivas skaistais dzīvoklis

gallery icon
10

Markus Rivas klipā redzamā modele Gaļinka Mirgaeva instagram bildēs

Markus Rivas klipā redzamā modele Gaļinka Mirgaeva instagram bildēs.

gallery icon
14

Markus Rivas 31. dzimšanas dienas ballīte viesnīcā

2017. gada 3. oktobrī Markus Riva draugu un kolēģu lokā atzīmēja savu 31. dzimšanas dienu.

gallery icon
50