foto: Shutterstock
Šodien emocijas var pārmākt prātu: horoskops visām zīmēm 12. decembrim
Cita pasaule
2019. gada 12. decembris, 04:20

Šodien emocijas var pārmākt prātu: horoskops visām zīmēm 12. decembrim

Jauns.lv

Izdosies, draugi!

AUNS

Svarīgākie notikumi risināsies privātajā dzīvē. Iespējama mokoša dilemma – ko un kā labāk darīt... Apstākļi būs labvēlīgi gan vienai, gan otrai izvēlei, bet labākais risinājums – būt gatavam uz visu! Nopietnus lēmumus šodien vēl nepieņem, taču vari droši sēt sēklu.

VĒRSIS

Ar visu itin veiksmīgi tiksi galā, vien brīžiem būs jāiegulda vairāk darba un izdomas. Esi gatavs mainīt tos procesus vai apstākļus, kas tevi neapmierina. Izvēlies miermīlīgus paņēmienus, nevienu nekomandē, nemāci!

DVĪŅI

Starp kolēģiem izsakies kodolīgi un saprotami, izskaidro savu viedokli un uzklausi pretējo pusi. Esi mērķtiecīgs – jo skaidrāk zināsi, ko vēlies panākt, jo vieglāk būs izvēlēties ceļu, kā līdz tam nokļūt. Vakars solās būt lielisks emocionāli.

VĒZIS

Ar pozitīvu piemēru panāksi vairāk nekā uzplijoties ar neatlaidīgiem lūgumiem un pamācībām, jo viegli vari pārkāpt robežu, aiz kuras uzstājība kļūst kaitinoša. Varbūt tev būs pamatots iemesls būt pašapzinīgam, bet ne jau tāpēc jāliek citiem dancot pēc savas stabules.

LAUVA

Galvenais - neļauj sīkiem aizvainojumiem sabojāt uzvaras garšu. Problēmu būs mazāk, ja paļausies uz cilvēku viedokli un lieki nepārdzīvosi par niekiem. Nevairies no aktuālu jautājumu risināšanas. Turklāt šodien rīts būs gudrāks par vakaru.

JAUNAVA

Lai mazinātu spriedzi, liec lietā diplomātiju. Raugies uz visu reālistiski, pārspīlēta lepnuma dēļ neatsakies no piedāvātās palīdzības. Ja konkurenti piedāvā izdevīgu un dāsnu izlīgumu, pieņem to! Diemžēl šodien iespējams kļūt par kāda negodīga darījuma upuri.

SVARI

Mierini sevi ar domu, ka ir vērts nedaudz iespringt, lai pilnvērtīgi izmantotu pārkārtojumiem un novatoriskiem risinājumiem piemērotu situāciju. Jo drosmīgāka un apņēmīgāka būs tava rīcība, jo lielākas būs izredzes gūt cerētos panākumus un uzvaras.

SKORPIONS

Tevi pavadīs veiksme un dzīvesprieks, taču nepārspīlē. Neidealizē ne sevi, ne citus, mācies atšķirt sapņus no realitātes. Izvēlies izklaides, kas neapdraud saskaņu ar mīļoto cilvēku. Neatsakies no iespējas pabūt kopā ar radošiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Diena sola burtiski kā no debesīm nokritušu iespēju izbaudīt bohēmas īpašo gaisotni vai aizbraukt sen kārotā ceļojumā. Tāpat vari tikt pie kādas prēmijas, naudas balvas, laimesta loterijā vai tamlīdzīgi. Viena no veiksmīgākajām dienām šomēnes.

MEŽĀZIS          

Darbā valdīs brīvāka gaisotne, sarunas raisīsies vieglāk un būs iespējas iegūt jaunus domubiedrus. Ja ofisā ir kādas nebūt intrigas vai konflikti, tieši tu šodien vari kļūt par izcilu zibensnovedēju un kolektīva mīluli. Mājās gan nebūs tik mīļi un pūkaini apstākļi.

ŪDENSVĪRS

Pārskati savas dzīves prioritātes un vajadzības. Sakārtojis domas un nonācis pie vērtīgām atziņām, droši varēsi spert soli pretī jaunām uzvarām. Esi azartisks, nebaidies riskēt. Ieguvējs būs tas, kurš prātīgi sadalīs resursus starp visiem riskiem vienādi.

ZIVIS

Ceļojums vai atrašanās ārpus ierastās vides palīdzēs saprast, bez kā ir grūti dzīvot un bez kā gluži labi var iztikt. Ļauj vaļu jūtām, dalies iespaidos, baudi dzīvi, taču nezaudē kontroli pār situāciju. Šodien jūtas var pārmākt prātu.