foto: Shutterstock
Kurām zodiaka zīmēm nevajag nēsāt zelta rotaslietas
Cita pasaule
2019. gada 8. novembris, 14:51

Kurām zodiaka zīmēm nevajag nēsāt zelta rotaslietas

Jauns.lv

Mēdz teikt, zelta rotaslietas ne vien grezno cilvēku un vizuāli padara jaunāku, bet tām ir arī ārstniecisks efekts uz nēsātāja organismu.

Un tie nav tikai tukši vārdi. Pētnieki noskaidrojuši, ka zelta rotaslietas palīdz, ja ir problēmas ar kuņģi un zarnu traktu, vēstī nk-times.ru.

Zelta rotaslietas ir populāra dāvana - un ne velti. Ja droši zini, ka konkrētais cilvēks ir iecienījis šā dārgmetāla rotas, kļūdīties ar šādu dāvanu ir diezgan neiespējami. No ezoterikas viedokļa zelts sniedz labu enerģētiku un pozitīvi ietekmē cilvēka dvēseles stāvokli.   

Taču - kā allaž atradīsies kaut kas, kas medusmucā ielies karotīti darvas. Izrādās, ir trīs zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem zeltu nevajag nēsāt - jo no tā nebūs nekāda labuma, varbūt pat drīzāk ļaunums. Starp citu, ja piederat pie šīm zīmēm un ļoti vēlaties, lai jums būtu kāds mazumiņš no šā unikālā dārgmetāla, vērts ieskatīties astrologu padomos.

Zināms, ka Zivis pārsvarā ir ļoti jūtīgas, pat trauslas dabas. Zivīm ir ārkārtīgi smalka garīgā organizācija un tieši tāda pati enerģētika.

Tāpēc zvaigžņu pētnieki iesaka šajā zodiaka zīmē dzimušajiem zeltu nēsāt tikai ļoti niecīgos apjomos un īpašos gadījumos. Neizvēlieties apjomīgas rotas. Ja noteikti gribat zeltu, labāk lai tas ir kaut kas minimāls. Piemēram, sudraba kulons ar nelieliem zelta elementiem.

Svariem, tāpat kā citām zodiaka zīmēm, patīk rotas un citas skaistumlietas. Tomēr ar zeltu šai zodiaka zīmei vajadzētu būt piesardzīgiem un nepārspīlēt. Saskaņā ar horoskopu Svariem nevajadzētu nēsāt vairāk par diviem zelta vai zelta krāsas aksesuāriem. Tomēr jāatceras, ka auskari skaitās divi aksesuāri, kaut arī tās ir divas viena izstrādājuma daļas. Ja izvēlaties zelta auskarus, todien gredzenu vai ķēdīti labāk atstāt mājās. 

Trešā zodiaka zīme, kurai jābūt uzmanīgai ar zeltu, ir Jaunava. Kaut arī Jaunavas ir praktiskas dabas cilvēki, tām tomēr patīk arī uzmirdzēt ar spožām rotām.

Tomēr zelts nav labākā izvēle, ja esat dzimuši šajā zodiaka zīmē. To labāk aizstāt ar ar bronzu vai varu. Taču, ja Jaunavām gaidāms kāds svarīgs iznāciens sabiedrībā, izņēmuma gadījumā var uz vienu vakaru uzpucēties, ieliekot zelta auskarus. Tiesa, tiem jābūt ļoti nelieliem un neuzkrītošiem. Un vēl - astrologi uzskata, ka tie varētu piesaistīt tā cilvēka uzmanību, kurš var kļūt par jūsu mīlestību ilgu gadu garumā.

Ja esat sevi atraduši šajā sarakstā, nevajag skumt. Ir daudz arī citu cēlmetālu un gaumīgas bižutērijas, tā ka bez rotaslietām mūsdienu plašajā izvēlē nebūs jāpaliek.