foto: Publicitātes foto
IKEA atsauc no tirdzniecības bērnu priekšautiņus
No pircējiem tika saņemtas atsauksmes, ka, paraujot priekšautiņu, ir izkritusi tā poga. Tas rada draudus bērnu drošībai, tāpēc priekšautiņi tiek atsaukti no tirdzniecības.
Bērni
2019. gada 30. septembris, 12:07

IKEA atsauc no tirdzniecības bērnu priekšautiņus

Jauns.lv

IKEA atsauc no tirdzniecības sarkanos un zilos MATVRÅ bērnu priekšautiņus. Ikviens, kas ir iegādājies šo divu krāsu priekšautiņu komplektu, ir aicināts atdot to IKEA veikalā Rīgā, saņemot atlīdzību preces pilnas cenas apmērā, vēstī uzņēmuma pārstāve Vaiva Serpkova.

Atdodot preci, nav jāuzrāda čeks. Drošības apsvērumu dēļ IKEA aicina neizmantot iepriekš iegādātos priekšautiņus.

Pircēju drošība un ērtības ir IKEA galvenā prioritāte. Visas uzņēmuma preces tiek pārbaudītas, lai atbilstu ražošanas standartiem un tiesību aktiem. No pircējiem tika saņemtas atsauksmes, ka, paraujot priekšautiņu, ir izkritusi tā poga, ar ko bērns var aizrīties. Tāpēc zilie un sarkanie MATVRÅ priekšautiņi, kas tika pārdoti kā komplekts, tiek atsaukti no tirdzniecības.

foto: Publicitātes foto

Savukārt priekšautiņi ar augļu un dārzeņu apdruku un tādu pašu nosaukumu ir lietošanai droši, jo tiem ir atšķirtīgs dizains un izmantotie materiāli.

IKEA pievērš īpašu uzmanību bērnu drošībai, rūpējoties, lai bērnu preču izstrādes, ražošanas un pārbaudes process atbilstu augstākajiem standartiem. Tāpēc tika pieņemts lēmums papildu piesardzības dēļ atsaukt no tirdzniecības zilos un sarkanos MATVRÅ priekšautiņus. Lai atdotu minēto preci veikalā un saņemtu atpakaļ naudu, nav nepieciešams čeks, pietiks ar atsauktās preces atgriešanu.

Tēmas