foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 15. aprīlis
Cita pasaule
2019. gada 15. aprīlis, 04:31

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 15. aprīlis

Jauns.lv

Degunu augšā!

AUNS

Problēmas var rasties attiecībās ar kolēģiem vai priekšniecību. Iespējams, būs jālabo viņu pieļautās kļūdas un aplamības. Tādējādi var izvērsties spraigas diskusijas par turpmākajām izaugsmes iespējām, pielāgošanos jaunām prasībām un direktīvām.

VĒRSIS

Šodien vari iegūt labvēli vai saņemst palīdzību, kas ļaus pakāpties pa karjeras kāpnēm. Rēķinies ar savām iespējām, neizvirzi uzdevumus, kuru īstenošana nav tev pa spēkam. Svarīgas lietas var risināties spontāni.

DVĪŅI

Pēkšņi un negaidīti slepena informācija izskanēs plašāk, un tai būs lielāka rezonanse, tāpēc esi piesardzīgs, ja gribi kādu kritizēt vai nosodīt – tevis teiktais var aizskart dziļāk, sāpīgāk. Lai izvairītos no nepatīkamām izjūtām, netici skaistiem solījumiem.

VĒZIS

Daudzi kavēsies rožainās nākotnes vīzijās. Tiklīdz zaudēsi kontroli pār situāciju, pieļausi kļūdas, kas nenāks par labu tavai reputācijai. Gandarījumu sagādās ilgi un pacietīgi darīts darbs ar perspektīvu tālākā nākotnē.

LAUVA

Par spīti grūtībām, izkristalizēsies idejas un darbības virzieni, kas ļaus panākt pozitīvas pārmaiņas, bet pārrunas un viedokļu apmaiņa atvērs durvis uz panākumiem. Draugi tev palīdzēs saskatīt sevī pozitīvas īpašības un paraudzīties uz dzīvi no gaišās puses.

JAUNAVA

Apzinies savus plusus un mīnusus un izcel to, kas var noderēt ceļā uz karjeras virsotni, lai sasniegtu maksimāli labāko rezultātu. Mijiedarbība ar apkārtējiem sagādās daudz pozitīvu emociju, ja vien būsi gatavs mainīties pats un palīdzēsi to darīt arī citiem.

SVARI

Ceļojums vai kāda cita kopīga plāna īstenošana būs labs pārbaudījums attiecībām. Garīga rakstura jautājumos neiedziļinies, jo būs grūti sakopot domas. Gribēdams pierādīt taisnību, uzmanies no pārāk liela riska.

SKORPIONS

Avantūrās neiesaisties – tās sanāks ar nezināmu iznākumu. Ja, par spīti piesardzībai, kaut kas tomēr noiet greizi un nenotiek, kā iecerēts, atceries – tas ir tikai uz laiku. Tās, iespējams, ir situācijas, kurās tev labāk nejaukties.

STRĒLNIEKS

Lielākie ieguvēji būs tie, kas ļaus notikumiem ritēt savu gaitu. Bez pārpratumiem un domstarpībām neiztiksi arī attiecībās ar laulāto draugu. Ja nomākta garastāvokļa dēļ ir grūti uzsākt sarunu, nogaidi, kamēr nīgrums pāriet.

MEŽĀZIS

Vajadzība saprasties būs lielāka nekā vēlme strīdēties. Pie darba ķeries ar gaišām domām, jo šis laiks ir piemērots tam, lai ļautos mirkļa iedvesmai un īstenotu interesantas idejas, tad arī rezultāts būs labs!

ŪDENSVĪRS

Nesagādā vilšanos mīļotajam cilvēkam, nepieļauj, ka par strīda objektu kļūst neizpildīti solījumi. Lai cik steidzīgs un nodarbināts tu būtu, atrodi laiku sarunām ar tuviniekiem, kolēģiem. Ievēro veselīgu dzīvesveidu.

ZIVIS

Ideāla diena, lai sāktu sportot un pārskatīt ēdienkarti. Iesaisti šajā procesā arī ģimenes locekļus, tas jūs satuvinās. Īstenot iecerēto būs vieglāk, ja zināsi, ka tev ir uz ko paļauties. Padomā par to, lai no tā, ko dari, būtu kāds labums arī nākotnē.