foto: Twitter (gmpolice)
Izmisusi māte Mančestrā lūdz zagli atdot vienīgo piemiņas lietu, kas palikusi no mirušās meitiņas
2019. gada 23. marts, 21:54

Izmisusi māte Mančestrā lūdz zagli atdot vienīgo piemiņas lietu, kas palikusi no mirušās meitiņas

Jauns.lv

Kirstija Boldvina no Mančestras Lielbritānijā kritusi izmisumā pēc tam, kad zaglis nolaupījis viņai dārgāko - piemiņas matu šķipsnu no divu gadu vecumā bojā gājušās meitiņas, ziņo Lielbritānijas medijs "Manchester Evening News".

Mazā Elija pirms sešiem gadiem mirusi pēc smagas bronhopneimonijas. Vienīgā piemiņas lieta, kuru māte saglabājusi kā atmiņu no divgadīgās meitiņas, bija matu loka. Nu negodprātīgi cilvēki to nozaguši reizē ar sievietes somu.

Zaglis aplaupījis Kristiju pēc tam, kad 35 gadus vecā sieviete bija iesēdusies savā automašīnā un novietojusi rokassomiņu uz blakus esošā krēsla. Pie Kirstijas mašīnas pienācis vīrietis, atrāvis vaļā pasažieru pusē esošās durvis, paķēris somu un veikli ielecis citā automašīnā.

Kopā ar svarīgāko dārgumu nozagtas arī kredītkartes, skaidra nauda, planšetdators un pati soma, kas bijusi vērtīga zīmola.

"Elijas Luisas Boldvinas piemiņai, kura devās mūžīgā mierā 2013.gada 8.februārī, 2 gadu vecumā," rakstīts uz piemiņas kartītes, kurā ielaminēta meitenītes matu šķipsna.

Sieviete jau iesniegusi ziņas policijā un cer, ka zaglis tiks atrasts. Viņa ir piefiksējusi automašīnas, ar kuru zaglis aizbēdzis, numuru. "Matu loka ir ļoti dārga piemiņas lieta, kas nevar tikt aizstāta ne ar ko, un viņa ir lielā izmisumā," par sievieti stāsta Mančestras policijas pārstāve Čerija Kāstla. "Mēs ceram, ka pats zaglis, vai cilvēki, kuri ko zina, izdzirdēs šo stāstu un atgriezīs nozagto."