foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 21. janvāris, 04:46

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. janvāris

Jauns.lv

Šodien Mēness aptumsums, kas ietekmēs daudzus no mums:

AUNS

Apzinies savas personības stiprās puses, tas dos spēku un apņēmību darīt to, kas patīk, un pārliecināt citus par savu ieceru lietderību. Tev raksturīgā mērķtiecība un dedzība noderēs starta brīdī - virzies uz priekšu, nepadodies, - tā pārvarēsi grūtības.

VĒRSIS

Šodien būs vajadzīga pacietība un noturība attiecībā starp pašiem vistuvākajiem. Par panākumiem sūdzēties nevarēsi, taču nepametīs izjūta, ka garām ir paslīdējis kaut kas svarīgs, kas neļauj sevi pilnībā realizēt.

DVĪŅI

Būs daudz cerību un plānu, kas saistīti ar profesionālo izaugsmi un sociālo realizāciju. Par panākumiem sūdzēties nevarēsi, taču nepametīs izjūta, ka garām ir paslīdējis kaut kas svarīgs, kas neļauj sevi pilnībā realizēt. Tālus braucienus neplāno.

VĒZIS

Šodien var rasties transporta ķibeles, kavēšanās, zaudējumi – ne atpūta, bet smags darbs! Tavas idejas un viedoklis ne vienmēr gūs atsaucību. Netērē spēkus, cīnoties ar dzīves sīkumiem. Esi gatavs pielāgoties apstākļiem, situācijām, cilvēkiem.

LAUVA

Pievērs uzmanību attiecībām – gan romantiskajām, gan vienkārši draudzīgajām un koleģiālajām. Padomā par to, ko saki vai kā izturies, pārlieku skarbi nereaģē uz apkārtējo piezīmēm un aizrādījumiem, jo pietiks ar sīku nesaskaņu dzirksteli, lai saruna pārvērstos strīdā.

JAUNAVA

Ja esi spiests doties ceļā, gatavojies tam rūpīgi, īpašu uzmanību pievēršot praktiskiem sagatavošanās darbiem. Esi metodisks, tā domas raisīsies konstruktīvāk, būs vienkāršāk atteikties no stereotipiskiem risinājumiem.

SVARI

Kādas izaugsmes iespējas tev piedāvā pašreizējais darbs? Vai tev ir rīcības plāns, kā gūt panākumus? Cik liela ir konkurence, un kādas ir tavas priekšrocības, salīdzinot ar kolēģiem? Ar karjeru un sociālo realizāciju saistīti jautājumi neļaus atslābināties.

SKORPIONS

Cik dažādas būs aktivitātes, notikumi un sastaptie cilvēki, tik dažādas būs emocijas un iespaidi. Vairies no pūļa, trokšņainiem pasākumiem un riskantām situācijām. Atrodoties sabiedriskā vietā, nezaudē modrību – sargi naudu, dokumentus un visu citu, kas tev ir dārgs.

STRĒLNIEKS

Turpinājumā pielūko, ka pats neizveido divdomīgu situāciju, tad grūtāk būs īstenot ar karjeru un nākotnes izredzēm saistītas ieceres. Lai cik draudzīgs un izpalīdzīgs tu būtu, tas ne vienmēr palīdzēs uzturēt labas attiecības ar apkārtējiem. Asi uztversi melus, netaisnību, liekulīgu un negodīgu rīcību.

MEŽĀZIS

Ja no strīda izvairīties neizdodas, nepabeidz situāciju ar to, ka vienīgā iespējamā atbilde ir: “Pats muļķis!” Pat atziņa, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, nespēs nomierināt sakarsušo prātu. Uzmanību no attiecību līkločiem palīdzēs novērst sadzīviska rosīšanās.

ŪDENSVĪRS

Esi iecietīgs pret tuviniekiem, pārlieku nekritizē viņu rīcību vai attieksmi pret lietām un notikumiem. Katrai paaudzei ir savi tikumi un aizspriedumi, arī tev tādi ir! Tiklīdz sāksi runāt par citu trūkumiem, tiks pieminēti arī tavējie.

ZIVIS

Var gadīties, ka dažu “labu” nodoms ir tevi apzināti iesaistīt bezgalīgā riņķa dejā. Kad strīds ies vaļā, nebūs nozīmes, kurš pirmais sācis, svarīgāk būs, kurš pirmais piekāpsies. Saglabā rāmu garu. Seksam šodien nav piemērota diena.

Tēmas