foto: facebook.com/pierce.vaughan
Tētis sagādā 6 lidmašīnas biļetes, lai Ziemassvētkos būtu kopā ar meitu - stjuarti
Bērni
2018. gada 29. decembris, 06:06

Tētis sagādā 6 lidmašīnas biļetes, lai Ziemassvētkos būtu kopā ar meitu - stjuarti

Jauns.lv

Daudzi Ziemassvētkos izvairās no lidošanas, taču kāds tētis Ziemassvētkos pasūtījis biļetes uz veseliem sešiem lidojumiem - lai meitai, kura strādā par stjuarti, nevajadzētu Ziemassvētkus pavadīt vienai.

Pīrsa Vohana ir lidmašīnas stjuarte, un viņai Ziemassvētkos bija jāstrādā - Pīrsai bija paredzēti seši reisi ASV ar aviokompāniju "Delta Air Lines". Lai meita 24. decembrī nejustos vientuļa, bez ģimenes, viņas tēvs nopirka biļetes uz visiem šiem reisiem.

Lidojot no Floridas uz Detroitu, Hols Vohans tika pārsēdināts no ekonomiskās uz biznesa klasi. Te viņš dabūja vietu blakus Maikam Levijam, kurš, uzzinot par tēva rīcību, padalījās ar šo stāstu sociālajos tīklos.

"Cik fantastisks tētis," viņš rakstīja.

Hols stāstīja, ka dažādajās lidostās nav bijis viegli orientēties un ātrumā saprast, kur jāpārsēžas uz nākamo reisu, taču visa šī pieredze kopumā bijusi lieliska. Visas pūles bijušas tā vērtas - jo viņš varējis būt kopā ar meitu.

Pati lidmašīnas stjuarte savā Facebook lapā saka paldies pacietīgajiem un lieliskajiem lidostu darbiniekiem un saviem kolēģiem visā valstī, kuri pacentušies un palīdzējuši, lai viņas tēvs paspētu uz visiem reisiem. 

Tiesa, par biļetēm tēvam maksāt nevajadzēja - viņš izmantoja aviokompānijas atlaidi darbinieku ģimenes locekļiem.