foto: Shutterstock
Vīramātes. Kura no 5 tipiem ir tavējā, un kā ar viņu saprasties?
Vīramāte – tā nav diagnoze, lai arī jaunajām vedekliņām bieži vien tā šķiet.
Attiecības
2018. gada 12. decembris, 06:06

Vīramātes. Kura no 5 tipiem ir tavējā, un kā ar viņu saprasties?

Jauns.lv

Klasiskais stāsts – vīramātei un vedeklai ar saprašanos neveicas īpaši gludi. Protams, viss ir loģiski - kad gadiem iedibināto karalienes kārtību pilī sāk jaukt kaprīza princese, konflikti ir neizbēgami. Taču mums ir labas ziņas – abām dāmām ir iespējams saprasties, tikai jāiemācās uzturēt diplomātiskas attiecības.

Vīramāte – tā nav diagnoze, lai arī jaunajām vedekliņām reizēm šķiet tieši tā. Vīramāte ir pieauguša vīrieša māte, kurai ir tiesības saglabāt savu personību – kā jau mums visām.

Sliktāk, ja tev trāpījies memmesdēliņš, kurš joprojām nespēj atrauties no savas mātes un joprojām emocionālā ziņā ir ieķēries viņas brunčos (un svarīgos lēmumos vispirms zvana mammai un konsultējas ar viņu, nevis ar tevi). Taču citos gadījumos viss ir daudz vieglāk.

Vīramātes un to tipi

To ir pilna buķete – no sirsnīgām vaļsirdīgām būtnēm, kuras atbruņo ar savu atklātību, līdz rafinētām intrigu vērpējām ar liekulīgiem smaidiem.

Patiesībā šī ir kā loterija – ja esi satikusi lielisku vīrieti, viņam “komplektā” var nākt gluži negaidīta vecāku un radinieku kombinācija.

Nākamā lapa: Vīramāte – viņas augstība Māmulīte, kura vienmēr demonstrē sievišķīgu uzmanību