foto: Twitter (@MyWeddingUG)
Nezinādams mīļotās gaumi, vīrietis izteic bildinājumu ar sešiem gredzeniem
2018. gada 3. decembris, 16:37

Nezinādams mīļotās gaumi, vīrietis izteic bildinājumu ar sešiem gredzeniem

Jauns.lv

Deniss Brauns, plānojot bildinājumu savai draudzenei Atarai Dalasai, nevēlējās sarūgtināt mīļoto, tāpēc bildināja viņu ar sešiem dažādas formas un izmēra gredzeniem, ziņo ārvalstu mediji.

“Es esmu uzvarētājs, laimējot dzīvi kopā ar viņu, tāpēc viņa ir pelnījusi sešus gredzenus, no kuriem izvēlēties,” savdabīgo bildinājumu savā sociālā tīkla Instagram kontā skaidro Deniss.

Izbijušais atlēts un modelis Deniss īpašo brīdi bija rūpīgi pārdomājis. Viņš bija nolīdzis pasākumu plānotāju, frizieri, floristu un fotogrāfu. Viņš pat bija parūpējies par milzu baneri bildinājuma fonā, uz kura rakstīti saldi vārdi mīļotajai.

Lai gan Denisa draudzene Atara šķita tiešām pārsteigta un laimīga, uzradās arī kritizētāji, kuri pārmeta Denisam savas draudzenes gaumes nezināšanu. “Ja vīrietis izteic bildinājumu ar sešiem gredzeniem, vai nu viņš ir ļoti neizlēmīgs, vai arī nepazīst otru pusīti,” čivinātāju vietnē Twitter spriež kāda meitene. “Nedomāju, ka gribētu, lai mani bildina ar sešiem gredzeniem. Puisim vajadzētu zināt, kas man patīk, ja jau grasītos precēt. Un zinot mani, es noteikti būtu devusi neskaitāmus mājienus,” domās dalās vēl kāda Twitter lietotāja.

Arī atbalstītāju Denisa lēmumam bija pietiekoši daudz. “Ceru, ka šādu bildināšanas veidu apsvērs arī citi,” raksta kāds pozitīvs komentētājs.

Starp sešiem vīrieša sagādātajiem gredzeniem bija arī īstais - Atara izvēlējusies gredzenu lāsītes formā.