foto: Vida Press
Atklāta Meganas Mārklas brāļa vēstule princim Harijam: vēl nav par vēlu atcelt kāzas
Princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu. Viņu kāzas paredzētas pavisam drīz, 2018. gada 19. maijā.
Attiecības
2018. gada 4. maijs, 06:01

Atklāta Meganas Mārklas brāļa vēstule princim Harijam: vēl nav par vēlu atcelt kāzas

Jauns.lv

Ir viens cilvēks, kurš nepavisam nepriecājas par drīzumā gaidāmajām karaliskajām prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzām. Tas ir Meganas brālis, ziņo "The Independent".

foto: Vida Press

Ar roku rakstītā vēstulē, kas adresēta Lielbritānijas princim Harijam, Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors kritizē savu māsu un brīdina princi Hariju, ka "vēl nav par vēlu" atcelt kāzas.

51 gadu vecā vīrieša vēstulē vēstīts: "Jo tuvāk tās jūsu karaliskās kāzas, jo vairāk skaidrs, ka tā būs lielākā kļūda visā karalisko kāzu vēsturē."

foto: Vida Press

Aktrises vecākais brālis vēstulē skarbi kritizē Meganas attiecības ar vecākiem, kuri, pēc Tomasa Mārkla juniora teiktā, vienmēr meitai ir palīdzējuši finansiālā ziņā.

foto: Vida Press

Kā apgalvo vēstules autors, savu pusmāsu viņš nav redzējis kopš 2011. gada. Turklāt svarīgi arī atzīmēt, ka amerikāņu aktrise savu ģimeni uz tuvojošajām karaliskajām kāzām nav uzaicinājusi. Savu tuvinieku vietā viņa ir ielūgusi "dažādus nepazīstamus cilvēkus un garāmgājējus", un tas pamatīgi saniknojis Meganas radinieku. "Kā vispār tā drīkst rīkoties," viņš ir sašutis.

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors.

gallery icon
8

Vēstulē Tomass arī apgalvo, ka Meganu ir sabojājusi Holivudas slava. "Acīmredzot tā niecīgā Holivudas slava viņai ir pamatīgi sakāpusi galvā, un Megana ir mainījusies līdz nepazīšanai. Viņa ir kļuvusi par pārgurušu, virspusēju un uzpūtīgu sievieti, kura pasmiesies ne vien par tevi pašu, bet arī par visu tavu karalisko ģimeni," viņš raksta princim Harijam adresētā vēstulē.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Vēstules beigās Tomass pārmet Meganai, ka viņa ir "sāpīgi apvainojusi visu ģimeni", neaicinot viņus uz kāzām, taču uzsver, ka Megana Mārkla "joprojām ir mana māsa".

Šī nav pirmā reize, kad aktrises pusbrālis publiski kritizē savu māsu. Aprīlī viņš izdevumam "Daily Mirrorr" apgalvoja, ka Megana ir "aizmirsusi savas saknes" un cenšas pasniegt sevi kā "cilvēcisku personību". "Tā ir viņas dzīves lielākā loma. Viņa tikai tēlo, izliekas. Nokļuvusi Holivudā, viņa mainījās līdz nepazīšanai.

"Viņa neapšaubāmi ir aizmirsusi savas saknes un ģimeni," toreiz sacīja prinča Harija līgavas brālis. Turklāt Tomass apgalvo: fakts, ka viņš nav aicināts uz 2018. gada 19. maijā plānotajām māsas kāzām, viņu absolūti nemaz neskumdina. 

"Es neesmu sarūgtināts, tikai brīnos. Sāpīgi, jo savulaik bijām tik tuvi," viņš saka.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36