foto: Vida Press
Kāda bija vienkāršā meitene Keita Midltone, pirms viņa apprecējās ar princi Viljamu
Pirms kļūšanas par hercogieni Ketrīna bija vienkārša meitene no tautas, kuru absolūti neinteresēja smalka ģērbšanās. Taču augsto hercogienes statusu viņa nes godam un ar izsmalcināto gaumi kļuvusi par īstu stila ikonu.
2017. gada 13. jūlijs, 06:02

Kāda bija vienkāršā meitene Keita Midltone, pirms viņa apprecējās ar princi Viljamu

Kasjauns.lv

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila etiķetes, ne stingrie ģērbšanās likumi, kas jāievēro viņas statusa sievietei.

Taču fotoarhīvos joprojām var atrast šķietami neticamus foto, kuros Ketrīna Midltone izskatās kā pavisam cits cilvēks. Viņai ne tuvu nebija raksturīgs klasiski elegantais stils, un arī pasteļtoņi bija reti redzami viņas garderobē. Arī svārki un kostīmi ne tuvu nebija Keitas mīļākais apģērba gabals. Džinsi, vienkāršas rakstainas blūzes un krekliņi uz lencītēm – šādiem apģērba gabaliem savulaik deva priekšroku pašreizējā stila ikona.

foto: Vida Press
Vienkāršā meitene Keita.

Tomēr tagad, protams, viņas sils ir mainījies un nav šaubu, ka tas kļuvis patiešām elegants. Hercogiene ir tiešām ir kļuvusi par īstu karalisko stila ikonu.

foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Par to Keita par to var būt pateicīga gan savai gaumei, gan arī lielā mērā Natašai Ārčerei – vienai no savām stilistēm un stila konsultantēm, kuras ikdienā rūpējas par Kembridžas hercogienes izskatu.

Ieskaties fotogalerijās un salīdzini – kā mainījies Ketrīnas Midltones stils:

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon

Cik eleganti ģērbjas Ketrīna Midltone hercogienes statusā

Hercogieni Ketrīnu Midltoni pamatoti uzskata par karalisko stila ikonu

gallery icon

Ketrīnas Midltones jaunā frizūra

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone neapšaubāmi ir kļuvusi par mūsdienu stila ikonu, un viena no viņas tēla vizītkartēm ir arī viņas ...

gallery icon

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon

Kembridžas hercogienes Keitas Midltones stila knifi

gallery icon