foto: AFP
Krištianu Ronaldu kļuvis par tēti dvīnīšiem: bērnus dzemdējusi surogātmāte
Krištianu Ronaldu ar draudzeni Džordžīnu un dēlu Krištianu junioru.
Bērni
2017. gada 11. jūnijs, 13:00

Krištianu Ronaldu kļuvis par tēti dvīnīšiem: bērnus dzemdējusi surogātmāte

Kasjauns.lv

Madrides “Real” un Portugāles izlases futbolists Krištianu Ronaldu, kurš pirms dažām dienām kopā ar valstsvienību viesojās Rīgā, kļuvis par dvīņu tēvu, ziņo Portugāles prese. Bērnus pasaulē laidusi surogātmamma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meitene un puika pasauli ieraudzīja ceturtdien, 8. jūnijā, vēstī Portugāles TV kanāls SIC. Dvīņiem futbolists devis vārdus Eva un Mateo. Pats Krištianu Ronaldu vai viņa pārstāvji šīs ziņas pagaidām nav komentējuši.

Surogātmātes identitāte pagaidām tiek slēpta. Zināms vien tas, ka viņa ir amerikāniete.

Ronaldu jau audzina 6 gadus vecu dēlu, un runas par to, ka sportists plāno vēl vienu atvasi, izskan jau kopš 2015. gada sākuma. Tieši tad sporta zvaigzne bieži lidoja uz ASV, lai it kā atrastu surogātmāti un saskaņotu nianses saistībā ar iespējamo bērna piedzimšanu. Futbolists nekad nav slēpis, ka vēlētos vairāk nekā tikai vienu bērnu.

Krištianu Ronaldu un viņa dēls Krištianu juniors

My man ❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Good night ❤️❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Spending time with my love 😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

“Domāju, ka man ir labi apstākļi, lai audzinātu vairākus bērnus, un es to patiešām vēlos. Tikai jāatrod piemērota sieviete,” intervijā žurnālam FHM viņš stāstīja par iespējamo ģimenes pieaugumu. Taču tas, ka viņa plāni ir kļuvuši par realitāti, kļuva zināms neilgi pirms tam, kad izdevums “The Sun” pavēstīja, ka surogātmāte no ASV ir Krištianu mazuļu gaidībās. Šī vēsts atklātībā nonāca neilgi pēc tam, kad dvīnīši jau ieradās pasaulē.

Krištianu Ronaldu pirmdzimtais dēls Krištianu jaunākais piedzima 2010. gada 17. jūnijā ASV. Viņa mātes personību futbolists tur noslēpumā, dēla aprūpes tiesības pieder viņam vienam pašam, un tiek pieļauts, ka puisēnu ir dzemdējusi surogātmāte.

Krištianu Ronaldu ar dēlu Krištianu junioru

gallery icon
47

Ņemot vērā to, kādā veidā pasaulē nākuši Krištianu Ronaldu bērni, nerimst runas par viņa seksuālo orientāciju. Daudzi uzskata, ka futbola superzvaigznes parādīšanās sabiedrībā kopā ar jaunām skaistām sievietēm nav nekas vairāk par cenšanos noslēpt, ka patiesībā viņš ir gejs. Pēdējos mēnešus sportista mīļotās meitenes statuss pieder 21 gadu vecajai spāņu skaistulei Džordžīnai Rodrigesai.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Krištianu Ronaldu jaunā draudzene Džordžīna Rodrigesa

Portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu vienojot romāns ar spāņu modeli Džordžīnu Rodrigesu. Sportists par to vēl publiski nevēlas runāt, bet modele ...

gallery icon
39

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48

Krištianu Ronaldu pozē apakšveļā no savas 2017. gada pavasara/vasaras kolekcijas

2017. gada pavasara/vasaras kolekcija pēc skaita ir jau septītā, ko izdevis slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.

gallery icon
6

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās