JRT skatītāji mazuļus varēs atstāt teātra bērnistabā
2010. gada 16. augusts, 15:22

JRT skatītāji mazuļus varēs atstāt teātra bērnistabā

Jauns.lv

Jaunajā sezonā Jaunais Rīgas teātris (JRT) skatītājiem piedāvās jaunu pakalpojumu - bērnistabu, kurā audzinātājas pieskatīs mazuļus, kamēr māmiņas un tēti skatās izrādi.

­

JRT bērnistabā vecāki uz izrādes laiku varēs atstāt savus bērnus profesionālu audzinātāju no bērnudārza "Bebe" uzraudzībā, aģentūru BNS informē teātra mārketinga daļas vadītāja Andra Rutkēviča.

Bērnistabā būs gaidīti bērni vecumā no trim līdz desmit gadiem, taču nevienam netikšot prasīti dokumenti, pieļaujot, ka varētu tikt atstāti arī mazāki vai nedaudz vecāki bērni.

Vienā vakarā bērnistabā plānots uzņemt aptuveni 20 bērnu. Biļetes cena ir 3,63 lati, un tās varēs iegādāties gan teātra kasēs, gan internetā, raksta LETA.

JRT biļetes jaunajai sezonai sāka tirgot šodien plkst. 10, taču rinda uz ielas jau veidojusies no plkst. 6, pastāstīja teātrī.

Teātra sliktās ventilācijas sistēmas dēļ, kamēr saglabāsies karstais laiks, netiks izpārdotas visas vietas Lielajā zālē, jo pēdējās rindās sēdošajiem izrādes laikā varētu pavisam pietrūkt gaisa, stāstīja teātra vadība. Kad laiks kļūs vēsāks, arī biļetes tiks piedāvātas vairāk.

Biļešu cenas pagaidām palikšot nemainīgas, bet teātris sola sekot līdzi situācijai. Arī šajā sezonā JRT saglabās 30% atlaides skolēniem, studentiem un pensionāriem, kā arī iespēju, izņemot šā gada septembri, katra mēneša pēdējā datumā visas neizpārdotās biļetes piedāvāt par vienu cenu - pieciem latiem.­

LETA, BNS / Foto: Bulls Press