10 veidi, kā darīt savu sievieti laimīgu
Jo biežāk sievietei teiksi komplimentus, ka viņa labi izskatās, jo laimīgāka viņa būs.
Attiecības
2012. gada 3. decembris, 12:40

10 veidi, kā darīt savu sievieti laimīgu

Jauns.lv

Lai sieviete būtu laimīga, patiesībā vajag tik maz... Godīgi sakot, pietiek ar dažām elementārām darbībām, taču vīrieši tās nereti piemirst. Lūk, 10 padomi, kuri tev palīdzēs labāk saprast savu partneri un uzlabos jūsu komunikāciju.

Centies saprast savu sievieti

Ja tu pat necenties paraudzīties uz situāciju no sievietes viedokļa, kā tev izdosies saprast viņu – savu vienīgo? Vienmēr atceries, ka par vienu un to pašu situāciju var būt dažādi viedokļi, un pretējiem dzimumiem tie var būt pat radikāli atšķirīgi.

Saki sievietei, ka viņa ir skaista

...un jo biežāk, jo labāk! Sievietes bieži vien pārāk ietekmējas no sabiedrībā valdošajiem skaistuma standartiem un pārāk vērtē savu izskatu. Jo biežāk sievietei teiksi komplimentus, ka viņa labi izskatās, jo laimīgāka viņa būs.

Nestrīdies citu cilvēku klātbūtnē

Sievietes nav vienīgās, kuras vienmēr pamanās sarīkot scēnas. Arī vīriešiem ir tāds pats netikums. Taču „netīrās veļas” mazgāšanu labāk gan atstājiet mājās.

Neliec sabiedrībā viņai justies kā piektajam ritenim

Ja ejat uz kādu pasākumu (īpaši, ja esat kompānijā, kur viņa nevienu nepazīst) neatstāj viņu sēžam vienu pašu kaktiņā. Ja esi iesaistījies kādā ilgā un aizraujošā diskusijā, kurā viņa nevar piedalīties (piemēram, par hokeju), vismaz runājot paņem viņu aiz rokas.

Nekad nemelo

Ne vīriešiem, ne sievietēm nepatīk, ja viņiem melo. Un ja tevi pieķers – viņa nekad vairs tev neuzticēsies.

Izveido labas attiecības ar viņas vecākiem

Pacenties izveidot labu kontaktu ar mīļotās radiniekiem un iepatikties viņas tēvam un mātei. Vecākiem ir svarīgi zināt, ka viņu bērni jūtas laimīgi un ir kopā ar uzticamu cilvēku.

Mēģini iztēloties, ko vēlas viņa

Attiecībās sīkumi ir tikpat svarīgi kā lielas lietas. Atver viņai durvis, paturi krēslu, novēli ar labu nakti. Godīgi sakot, sievietes ir diezgan sīkumainas, un viņas obligāti novērtēs mazas džentlmeniskas laipnības.

Neflirtē ar citām sievietēm

Ziņas izplatās vēja ātrumā. Ja bārsti komplimentus citām daiļā dzimuma pārstāvēm, šī informācija var nonākt līdz tavas sirdsdāmas ausīm (arī tad, ja konkrētajā mirklī tavas mīļotās nav blakus). Atceries, ka sievietēm ir cits domugājiens nekā vīriešiem, un ja tu pārāk mētāsies ar komplimentiem, jaunkundze, kurai pašai šobrīd nav attiecību, patiešām var padomāt, ka pievērs viņai īpašu uzmanību... Un vai tev patiks, ja šādas ziņas sasniegs tavu mīļoto?

Sabiedrībā nestāvi pa gabalu no viņas

Lepojies, ka viņa ir tava mīļotā! Protams, nevajag viņu nemitīgi apgrābstīt vai citu cilvēku klātbūtnē demonstrēt franču skūpstu. Vienkārši paņem viņu aiz rokas vai mīļi apskauj. Ja mājās esi kā mīļš runčuks, bet sabiedrībā savai kaķenītei neiesi tuvāk par pusotru metru, var rasties iespaids, ka kautrējies no viņas. Un tas var ļoti sāpināt.

Vienmēr atbalsti viņu

Cilvēkiem, kuri ir kopā, vienam otru sabiedrībā ir jāatbalsta bez ierunām. Ja tava sieviete ar kādu diskutē un tu uzskati, ka viņai nav taisnība – labāk paklusē. Nekad nenostājies barikāžu pretējā pusē. Domstarpības izrunāt varēsiet mājās. Neļauj savai ģimenei vai draugiem jaukties jūsu attiecībās. Ja redzi, ka kāds tavu sievieti kritizē, rāj vai nostāda neveiklā situācijā, nekavējoties aizstāvi viņu.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock