Kaņepes Kultūras centrā notiks Marakešas tirdziņš Adventes noskaņās
Marakešas tirgus placī visas dienas garumā būs iespēja iegādāties Ziemassvētku dāvanas.
2013. gada 26. novembris, 14:12

Kaņepes Kultūras centrā notiks Marakešas tirdziņš Adventes noskaņās

Jauns.lv

Svētdien, 1.decembrī, Kaņepes Kultūras centrā norisināsies Marakešas tirdziņš, kas šoreiz iecerēts adventes noskaņās, informēja Kaņepes Kultūras centra pārstāve Ieva Kaņepe.

Aktivitātes Kaņepes Kultūras centrā notiks no plkst.12. Tirdziņa apmeklētāji varēs gan iegādāties Latvijas tirgotāju pašdarinājumus, gan arī pievērsties tādām radošām izklaidēm kā piparkūku dekorēšana un masku darināšana. Svētdienas noslēgumā paredzēts Kārļa Kazāka un Māra Bīmaņa muzikāls priekšnesums.

Marakešas tirgus placī visas dienas garumā būs iespēja iegādāties Ziemassvētku dāvanas - tādas pašmāju tirgotāju veidotas lietas kā adventes vainagus, ādas rotas, ziepes, vīrakus, atslēgu piekariņus, kā arī vintāžas "pērles" - apģērbus, bižutēriju un interjera priekšmetus.

Kā īstā tirgus placī, arī Marakešā atvērtas būs darbnīcas, piemēram, pastalu izgatavošanas darbnīca, koka spiedogu un sietspiedes auduma apdruku darbnīca, adīšanas meistarklase. Tirdziņa viesi varēs iegūt sev hennas zīmējumus vai izbaudīt tējas ceremonijas vīraku aizsegā.

Mazie Marakešas apmeklētāji no plkst.12 līdz plkst.16.30 bez maksas varēs vērot pasaules animācijas īsfilmu skati, ko demonstrēs kinoteātris "Kino Bize". Tāpat bērni mīļi gaidīti uz piparkūku dekorēšanas un masku veidošanas radošajām darbnīcām.

Kaņepes Kultūras centra organizētā tirdziņa noslēgumā plkst.18 apmeklētājus silti uzrunās pašmāju mūziķu Kazāka un Bīmaņa muzikāls priekšnesums, kura laikā dziesminieki ieskandinās pirmo adventi ar Ziemassvētku noskaņas dziesmām vēl nedzirdētā izpildījumā.

LETA

Tēmas