foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Pirmā tikšanās ar radiem pārvēršas ellē – šausmu filma “Prom”
Atzinīgi novērtēta ir Alisones Viljamsas un Daniela Kaluja aktierspēle.
2017. gada 1. novembris, 11:33

Pirmā tikšanās ar radiem pārvēršas ellē – šausmu filma “Prom”

Kasjauns.lv

2017. gada šausmu filma “Prom” ir komiķa Džordana Pīla debija kino režijā. Tā būs īstā izvēle, ja vēlies Helovīna svētku nedēļā piedzīvot plašu emociju gammu – bailes, līdzcietību, dusmas, iejūtību, prieku un smieklus...

Filmā “Prom” Džordans Pīls aplūko tematu par rasismu. „Filma apvieno cilvēkus, nevis tos šķir. Tas ir šā stāsta spēks,” saka režisors, kurš savu debijas filmu uzņēmis par salīdzinoši mazu budžetu – pieciem miljoniem dolāru. Tā sevi atpelnījusi ar uzviju, jau pirmizrādes nedēļā iekasējot vairāk nekā 33 miljonus dolāru. 

Mistērija sākas ar to, ka nedēļas nogalē Kriss dodas iepazīties ar savas draudzenes Rozas vecākiem. Viņš ir nobažījies, kā meitenes vecāki uzņems viņu, jo ir vienīgais afroamerikānis ģimenes vidū. Nedēļas nogales notikumi noved pie nepatīkamiem atklājumiem. Kriss pat iedomāties nevarēja šīs ģimenes patiesos nolūkus attiecībā uz viņu. Tās ir īstas šausmas!

foto: ©Universal/courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Filmā ir gan komiskas, gan saspringtas epizodes. Ar to arī stāsts ir lielisks no sākuma līdz beigām.


Filmā Roza ir pāris gadu jaunāka par savu brāli Džeremiju, bet ģimenes fotogrāfijā un video, kas uzņemts mājas priekšā, kad viņi vēl bija bērni, Džeremijs ir krietni īsāks nekā māsa Roza. Par šo faktu režisors Džordans Pīls atklājis, ka pirmo reizi abus bērnu aktierus ieraudzīja, kad viņi jau bija apstiprināti lomai un gatavojās filmai. Sirdsapziņa Pīlam neļāva atlaist mazo puiku tikai tāpēc, ka viņš augumā bija par īsu. Filmas galvenajās lomās redzēsim aktierus Alisoni Viljamsu, Ketrīnu Kīneri, Danielu Kaluju un Bredliju Vitfordu.


Šausmu filma “Shortcut Premiere” pieejama angļu valodā un ar latviešu un krievu valodas subtitriem.


Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!
 

Tēmas