Dzīvesstils
2021. gada 28. decembris, 13:12

Kā ģērbties, sagaidot Jauno gadu? Vērtīgs videopadoms

Jauns.lv

Pienācis laiks, kad nevajag kautrēties mirdzēt un spīdēt, cik vien spējam! Varētu teikt, ka tas ir pat obligāti. Holivudas stila glamūrs patlaban ir galvenā modes tendence.

Modē ir dažādas interpretācijas par šo tēmu, taču galvenās iezīmes paliek nemainīgas – uzsvērta sievišķība, dārgakmeņu mirdzums un fliteri. Silueti, kas izceļ figūru, izteiksmīgi aksesuāri, kā arī frizūras un grims klasiskā Holivudas stilā. Mirdzi kā dīva!

Šosezon aktuāli:

Ballīšu aksesuāri. Zelta gamma mūsdienu modē ir ļoti universāla. Piemērota ne tikai atturīgiem tērpiem, bet arī modernām, piesātinātām krāsām, kam piešķirs sevišķu greznību un svinīgumu.

Krāsaini aksesuāri ir neapstrīdams sezonas hits, un tiem ir galvenā akcenta loma tērpā. Tāpēc izvēlamies apģērbu, kas krāsu ziņā ir atturīgs, bet ekstravagants. Ideāla izvēle ir sarežģīti silueti.

Trikotāža. Krāsaini un koši trikotāžas izstrādājumi ir labs risinājums, kad gribas atsvaidzināt garlaicīgas ziemas krāsas. Ne tikai silti un mājīgi, bet arī superaktuāli.

Bēšīga un brūna krāsu gamma nekad neizies no modes, jo ir nesatricināma klasika, kas šosezon atkal piedzīvo atdzimšanu. Vienmēr eleganta un daudzpusīga, viegli integrējama jebkurā garderobē.