foto: Publicitātes
Ādas neatkārtojamam mirdzumam un dzīvīgumam
2021. gada 4. augusts, 18:30

Ādas neatkārtojamam mirdzumam un dzīvīgumam

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Īpaši izsmalcināts kā vissmalkākais zīds, kas sniedz multisensorisku baudījumu. Krēms pastiprina ādas dabīgo spēju reģenerēties, uzlabo ādas šūnu darbību un piešķir ādai neatkārtojamu mirdzumu un vitalitāti.

L’Autentique - reģenerējošs zelta krēms - universāls līdzeklis pret ādas novecošanos sievietēm jebkurā vecumā (pēc 25 g.v.). Pastiprina ādas dabīgo spēju reģenerēties, uzlabo ādas šūnu darbību un dzīvotspēju. Palīdz aizsargāt ādā esošās cilmes šūnas un atjaunot to vitalitāti.  Piešķir ādai neatkārtojamu mirdzumu un dzīvīgumu. Sastāvā esošā hialuronskābe padara ādu tvirtu un pastāvīgi mitrinātu.

foto: Publicitātes

Komplektā esošais Payot Massage Tool nodrošina Payot ādas kopšanas procedūru efektu mājas apstākļos. Padara ādu starojošu, atdzīvina acu zonu, nostiprina un paceļ sejas ovālu. Sniedz rezultātus jau no pirmās lietošanas reizes. Piemērots visiem ādas tipiem. Rullītis izgatavots no cinka. To var lietot vienu pašu vai kopā ar sejas kopšanas līdzekļiem.

Katru rītu un/vai vakaru uzklāt uz perfekti attīrītas sejas ādas. Var lietot atsevišķi vai pēc seruma. Var lietot visa gada garumā vai kā 10 dienu kursu.

Payot Massage Tool - atsevišķi vai pēc ikdienas sejas kopšanas procedūras. Katru no 6 kustībām veic divas reizes 1 minūtes garumā.

foto: Publicitātes

Payot L'Autentique komplekts:
- cena veikalos: 126 EUR
- nopērkams: lielākajos Douglas veikalos, www.douglas.lv, e-menessaptieka.lv.

Raksts tapis sadarbībā ar www.Douglas.lv

Tēmas