Sajūtu tūristiem: tapusi jauna naktsmītne Londonas Vaitčapelā, kas atvērta bijušajā tekstilrūpnīcā
Dzīvesstils
2019. gada 3. februāris, 08:32

Sajūtu tūristiem: tapusi jauna naktsmītne Londonas Vaitčapelā, kas atvērta bijušajā tekstilrūpnīcā

Pastaiga

Stāsts bieži vien veido pusi no sajūtu buķetes. To apliecina arī Londonas viesnīcu ainas jaunpienācējs New Road Hotel, kas durvis vēris aizvadītajā gadā.

Viesnīcas īpašnieki ir trīs brāļi ar Bangladešas saknēm – Monsurs, Masrurs un Moksuds Maliki, un New Road Hotel viņi atvēruši Vaitčapelas rajonā, izbijušā tekstilrūpnīcā, kur 60. gados strādājis viņu tēvs imigrants.

Interjerā saglabāta virkne vēsturisko detaļu (lielie metāla logu rāmji, ugunsdzēsības ieejas durvis, ik pa mirklim atsegtas ķieģeļu sienas utt.), asprātīgu dialogu ar pagātni risina arī publiskajās telpās izvietotie tirdzniecības automāti, kur klienti dabū dzērienus par brīvu.

New Road Hotel kopumā ir 79 numuri trīs dažādās kategorijās – lielākie ir Loft un lepojas ar skatu, vidējie – Warehouse, savukārt mazākie – Pocket. Kabatas izmērā nav itin nekā lieka.

Piemēram, drēbju skapja vai telefona, kura vietā viesiem tiek dots recepcijas WhatsApp numurs. Savukārt gulta – 2x2 metru kvadrāts – aizņem praktiski visu telpu, jo galu galā komfortablai pārnakšņošanai nekas īpaši vairāk arī nav nepieciešams.

103-107 New Road
newroadhotel.co.uk

Londonas viesnīca "New Road Hotel", kuru trīs brāļi atvēruši rūpnīcā, kur savulaik strādājis viņu tēvs imigrants

gallery icon
11