foto: Vida Press
Rudens grims. 6 aktuālas tendences
2018. gada 26. oktobris, 07:07

Rudens grims. 6 aktuālas tendences

Una Ulme

Pastaiga

Jaunā rudens/ziemas sezona attiecībā uz grimu piedāvā daudzveidīgas vizuālās variācijas. Sākot ar atturīgu “no make-up” grimu līdz psihodēliskiem toņkārtu sajaukumiem. Tomēr vienu virzienu gribas izcelt īpaši – tās ir košas, rudenim neraksturīgas krāsas un tekstūras. Šis raibais, dzīvespriecīgais kokteilis tā vien aicina svinēt dzīvi un neskumt par aizgājušo vasaru.

Metallica

Metāliskas krāsas ik pa laikam atgriežas uz grima tendenču pjedestāla un šajā sezonā atkal izvirzījušās priekšplānā. Sākot no klasiska sudraba, beidzot ar košiem neona toņiem –  galvenais, lai mirdz! Vai tā būtu acu līnija, kas tiek kombinēta ar matētām ēnām, vai viss acu grims, par daudz nebūs!

foto: Vida Press
foto: Vida Press
foto: Vida Press

Spilgtas ēnas

Šajā sezonā grima meistari spēlējas ar visu krāsu paleti, veidojot jaunas, neierastas krāsu un tekstūru kombinācijas. Interesanti, ka oriģinalitāte un vēlme eksperimentēt nerada haosu, bet gan veido harmonisku koptēlu. Aktuālākā krāsu kombinācija ir piesātināti rozā, dažādu nokrāsu zilie un violetie toņi. 

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Melns acu zīmulis

Pretstats šim krāsu karuselim ir melna acu līnija kā galvenais grima elements. Nav svarīgi, vai izmantojam šķidro laineri vai zīmuli, galvenais nosacījums – tam jābūt ogļu melnam. Līnija nav agresīva vai bieza, bet pavisam smalka, kaligrāfiski skaisti uzvilkta. Ņemiet vērā, ka tas prasa zināmas iemaņas!

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Zilā nokrāsas

Zilā šosezon ir visa krāsu spektra līdere, tādēļ dominē gan uz modes mēles, gan dekoratīvās kosmētikas zīmolu rudens/ziemas paletēs. Aktuālas ir visas tās nokrāsas, sākot no maigiem pasteļtoņiem, beidzot ar intensīvi dziļu zilo. Šī krāsa piešķir koptēlam dinamiku un lieliski sasaucas ar, piemēram, dzelteno vai violeto.

foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida
foto: Vida Press

 

foto: Vida Press

Vīns uz lūpām

Līdzās vienmēr aktuālajam klasiski sarkanajam rudenī uz lūpām redzēsim daudz un dažādas sarkanvīna nokrāsas. Šos toņus var variēt, un tie piestāvēs kā elegantam tēlam, tā grandža stiliņam. Bez ierobežojumiem un bez solījumiem, tāds intriģējošs tonis, kas ļoti piestāv gada aukstajiem mēnešiem.

foto: Rodin Banica/WWD/REX
foto: Kelly Taub/WWD/REX

Krāsainas skropstas

Dzeltenas, gaiši zilas, zaļas skropstas – ļoti neierasti rudenim, bet tikai ne šosezon. Ideāli, ja skropstu tuša ir tādā pašā tonī kā acu ēnas. Šī ir ļoti dzīvespriecīga tendence, kas piestāvēs jaunām meitenēm, kuras dzīvi uztver viegli, rotaļīgi un bezrūpīgi.

foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida
foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida

 

 

 

Tēmas