foto: Publicitātes foto
Tuvojas vērienīgākais modes šovs Baltijā
Mode
2018. gada 12. marts, 07:03

Tuvojas vērienīgākais modes šovs Baltijā

Jauns.lv

Piektdien, 23.martā, norisināsies Sky&More Fashion&Show, kur klātesot slavenībām, uzņēmējiem un modes gardēžiem, tiks izrādītas iepirkšanās centra Sky&More jaunākās pavasara/vasaras kolekcijas. Šogad šovs solās būt vēl iespaidīgāks, krāšņāks un daudzveidīgāks kā citus gadus, un tā motīvs būs Fashion is Your Religion*

Šogad modes šovs norisināsies trijās daļās un no iepriekšējiem gadiem atšķirsies ar pasākuma režiju, scenogrāfiju un mākslinieciskajiem izpausmes līdzekļiem. Sky&More Fashion&Show vajadzībām plānots izbūvēt skatuves konstrukciju ar 32 metrus garu mēli, kuras sagatavošanas darbi tiks uzsākti jau nedēļu iepriekš. Skatuves centrālo daļu veidos milzīgi LED ekrāni, tādējādi veidojot dizainiski iespaidīgas skatuves dekorācijas, apspēlējot šī gada motīvu – Fasion is Your Religion. Pie šova sagatavošanās darbiem strādās 92 cilvēku komanda.

Tuvojas vērienīgākais modes šovs Baltijā

Tuvojas vērienīgākais modes šovs Baltijā

gallery icon
27

Ar īpašu, līdz šim nedzirdētu šovprogrammu, pasākumā uzstāsies čellu pavēlnieki Melo M un spēcīgās balss īpašniece, dziedātāja Dināra Rudāne. Šo mākslinieku izvēle nav nejauša, jo pasākuma organizatorus uzrunājis mūziķu īpašais šarms un viņu spēja apvienot akadēmiskās mūzikas pamatus ar virtuozu izpildījumu, rokmūzikas atraktivitāti, tādejādi radot pašiem savu stilu. “Modes šovs Sky&More Fashion&Show kļuvis par mūsu iepirkšanās centra vizītkarti un pastāvīgie apmeklētāji jau pamanījuši, ka tā nav tikai modes skate, bet koncerta, video projekciju, specefektu un modes aktualitāšu apvienojums. Tādejādi ikvienam dota iespēja izbaudīt izsmalcinātu modes koncertšovu un iegūt neaizmirstamas emocijas,” atzīmē i/c Sky&More vadītāja Kristīne Dombrovska

Klātesošie modes skatē varēs novērtēt jaunākās 2018.gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas no tādiem pasaulē atzītiem zīmoliem kā Luisa Cerano, Joop!, Strellson, Lagerfeld, Laurel, Calvin Klein Jeans, Marciano Guess, Bugatti, Daniel Hechter, Elisabetta Franchi, Cavalli Class, Versace Jeans, Trussardi Jeans, G - Star Raw, Remus Uomo, Unq u.c.

Raksturojot gaidāmo šovu i/c Sky&More tirdzniecības vadītāja Inga Švagrova stāsta, ka modes skatei izvēlēto kolekciju vienojošais motīvs būs košas krāsas, aktuāli izšuvumi un apdrukas ar dabas motīviem. “Lai arī Sky&More Fashion&Show ir pazīstams ar vērienīgu šovu, fokuss uz modi nepazūd, gluži otrādāk  – tas oriģinālā veidā tiek izcelts. Modes šova laikā ikviens varēs izdzīvot līdzi stāstam par modes reliģiju, kas izpaužas kā kults un iedvesmoties drosmīgām pārmaiņām pavasara garderobē.”

Šovā redzētais ne tikai iepazīstinās ar jaunākajām modes tendencēm, bet arī sniegs priekšstatu par interesantām apģērbu un aksesuāru kombinācijām. Pasākuma viesi vakara gaitā varēs iegādāties skatē redzēto, iemūžināt mirkli pie īpašas foto sienas, baudīt saviesīgu atmosfēru un izsmalcinātus dzērienus.

Tā kā pasākums tiek veidots kā modes svētki, ierodoties uz to ieteicams ievērot dresscode – kungam - žakete, dāmai – kokteiļkleita. Pēc šova, kurš beigsies ap pusnakti, viesi varēs turpināt vakaru klubā Coyote Fly, kur norisināsies pasākuma afterparty.

Biļetes uz pasākumu pieejamas: www.bilesuserviss.lv

Plašāka informācija par pasākumu un i/c Sky&More: www.skyandmore.lv

*mode ir tava reliģija