foto: Vida Press
6 aktuālas lūpu grima tendences
2017. gada 22. decembris, 18:11

6 aktuālas lūpu grima tendences

Una Ulme

Pastaiga

Šajā rudens/ziemas sezonā grima mākslinieki vairs nespēlējas tikai ar lūpu krāsu toņiem vai tekstūrām. Ir parādījušās vairākas jaunas, drosmīgas un izteiksmīgas tendences.

Ombre tehnika

Termins ombre, kas apzīmē pāreju no tumšāka uz gaišāku toni, līdz šim saistīts ar matu krāsošanas tehniku.

Taču šajā sezonā ombre ir pats populārākais lūpu krāsojums: ar tumšāko krāsas toni akcentē apakšlūpu vai lūpu vidusdaļu.

Pārēja var būt ļoti vienmērīga un nemanāma vai gluži pretēji – izteiksmīga.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Divos toņos

Šī tendence ik pa laikam ir parādījusies uz modes mēles, taču šajā sezonā tā ienāk masu tirgū un tiek apspriesta kā skaistuma blogeru, tā Instagram zvaigžņu vidū.

Īpaši aktuāla ir košu toņu kombinēšana, virslūpu krāsojot vienā, bet apakšlūpu citā tonī. Taču ir iespēja arī kombinēt divus toņus, piemēram, uz virslūpas.

foto: Vida Press

90. gadi

Šobrīd tik aktuālais 90. gadu dumpinieciskums atspoguļojas arī grimā, ko raksturo tumšas un piesātinātas lūpas.

Aktuālākais ir bordo vīna krāsas tonis, kas dod iespēju nodemonstrēt sievišķo spēku un izcelt personību, pat pārāk neaizraujoties ar citiem grima elementiem.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Fuksijas lillā

Koši lillā toni uz lūpām šajā sezonā par modes hitu padarīja zīmols H&M. Lai iegūtu izteiksmīgo fuksijas krāsu, grima mākslinieks Marks Karaskvilo kombinēja divu toņu lūpu krāsas un par iegūto rezultātu bija sajūsmā. Viņš apgalvo, ka nav saticis nevienu meiteni, kurai šis tonis nepiestāvētu.

foto: Vida Press

Izsmērētas lūpas

Neapšaubāmi – pati neizprotamākā sezonas tendence, kurai, visticamāk, daudz sekotāju nebūs. Taču to nevar atstāt bez ievērības, jo šo lūpu krāsojumu, prezentējot savas rudens/ziemas kolekcijas, bija izvēlējušies vairāki modes zīmoli. Precīzākais tendences raksturojums – lūpas kā pēc ilga un kaislīga skūpsta.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Viens visam

Mūsu steidzīgajā laikmetā daudzfunkcionāli produkti kļūst arvien populārāki, jo ļauj ietaupīt kā naudu, tā laiku un vietu rokassomiņā. Tāpēc sezonas must have ir neitrāla toņa lūpu krāsa, kuru var izmantot kā lūpām, tā vaigiem un acu ieēnošanai.

foto: Vida Press