Skarbā patiesība par katru horoskopa zīmi
2019. gada 15. augusts, 11:57

Skarbā patiesība par katru horoskopa zīmi

Jauns.lv

Šis nav tas parastais horoskops, ko lasi avīzē vai internetā. Šeit izlasīsi visu tā, kā tas patiesībā ir. Neviens caur puķēm nerunā!

Auns
Auns kā jau auns - viņam dzīvē vienmēr ir taisnība un neuztrauc, ja kādam tas nepatīk. Ar Aunu strīdēties nav jēgas, jo uzvarēt nav iespēju, ja vien tas Auns neatrodas jau 3 pēdas zem zemes. Bet Auni ir godīgi, dažreiz pat tik ļoti, ka nedaudz besī. Ar Aunu nekad nav garlaicīgi, jo vienmēr prot atrast piedzīvojumus, kuros ieraut arī savus līdzcilvēkus. 

Vērsis
Vērsis ir nereāli stūrgalvīgs. Savā mājā var gadu no gada krāt nevajadzīgus krāmus. Ir ļoti pastāvīgs, ja dzīvo kopā ar kādu cilvēku, jo vienmēr ir ieracies pats savos atkritumos. Mīlestībā reāli neiet. Dziļi sevī ir izvirtulis, tāpēc patīk skatīties uz potītēm. 

Dvīņi
Dvīņi var muldēt bez apstājas pat par tēmām, kurās ir pilnīgas nulles. Šausmīgi slinki - 90% gadījumu savu darbu dara tikai tāpēc, ka kāds jau 70. reizi atgādinājis. Dvīņi ir reāli mīlnieki, tāpēc mīl bez robežām un ne vienu cilvēku vienlaicīgi. Lai gan Dvīņi tic romantikai, tomēr paši no tās regulāri bēg. 

Vēzis
Vēzis ir neizturams kretīns, vienmēr visiem noriebjas pirmais. Vienmēr gaida pasaules galu kā mazs bērns Ziemassvētkus. Patīk ilgi un neizturami muldēt par slimību tēmu. Vienmēr mēģina meklēt internetā katru mazāko simptomu, kā rezultātā domā, ka jau 13 reizes bija jānomirst, bet ir kaut kāds veiksminieks, kuram izdevies apmānīt nāvi. 

Jaunava
Jaunava ir visļaunākā zodiaka zīme. Pēc statistikas datiem visvairāk maniaku - psihopātu ir tieši Jaunavas. Lai gan prot jauki smaidīt, tomēr galvā darās īstākās šausmu lietas. Patīk čakarēt cilvēku nervus, it īpaši tuvinieku. Ja vēl izdodas novest līdz baltkvēlei, tad tas vispār ir kā saldais ēdiens. 

Lauva
Lauvas ir nekaunīgas, bet elegantas. Domā tikai par sevi un savu labsajūtu. Tomēr arī uzticīgs draugs, patīk dāvināt dārgas un vērtīgas dāvanas. Ļoti patīk ēst, gulēt un lamāt citus.

Mežāzis
Mežāža dzīves moto ir tāds: neatkarīgi no tā, cik slikti man šodien gāja, rīt būs vēl sliktāk. Laimi Mežāzis rod tikai vienā veidā - domājot, ka viss ir slikti. Pesimisma kalngals. Nekad nekas nav labi. Tāpēc arī neviens Mežāzim neprasa padomus. Patīk zaudēt, nevar apstāties pat tad, kad sagrabina pēdējo eiriku. 

Skorpions
Skorpions visu laiku nodarbojas ar prāta čakarēšanu, un to dara pats sevis, nevis kādam citam. Katru dienu var skatīties vairākas stundas no vietas spogulī un domāt, ka pasaulē skaistāka cilvēka nemaz nav. Dzīvē interesējas tikai par sevi un atlaidēm lielveikalos. Patīk aizņemties naudu, bet nekad pats neaizdod. Mūžīgi tiecas pēc augstiem ideāliem.

Strēlnieks
Strēlnieka personīgajam viedoklim jākļūst par patiesību priekš visiem. Neprot glabāt noslēpumus. Prot izlikties par mīļu un gādīgu cilvēku, bet tas ir tikai līdz mirklim, kad iegūst kāroto. Galvenais mīnuss - nespēj aizvērt muti, kad tas ir visvairāk nepieciešams. 

Svari
Svari dzīvo pēc ļoti vienkārša principa - nedēļā ir septiņas piektdienas. Patīk kārtīgi saposites. Nav stulbs un izmanto katru izdevību, lai pamostos pie kāda svešinieka dzīvoklī. Īsāk sakot - baigais riebeklis. Kā jau visi riebekļi, arī Svari bieži vien ir skaudīgi.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs patīk visiem. Reāla daiļrunātāju suga, tāpēc pievelk pie sevis intelektuālus cilvēkus. Pat tad, kad Ūdensvīra dzīvē viss ir noslīdējis zem nulles, spēj sniegt apkārtējiem vērtīgus padomus. Tomēr likumus pārkāpj bez sirdsapziņas pārmetumiem, bet nevienam par to nestāsta. 

Zivis
Ir divu veidu zivis - tādas, kuras vienkārši dzīvo bez jebkādiem ierobežojumiem, un tādas, kuras ir pareizas. Prot lieliski melot un iežēlināt ar savām lielajām acīm. Mīl idealizēt cilvēkus, bet pēc tam apvainoties uz viņiem, ka neatbilst viņu iedomu tēlam. Var ne no šā, ne no tā apvainoties uz visu pasauli.