Ar kādu intrigu šodien beigsies "UgunsGrēka" 10. sezona? AIZKULIŠU FOTO
Seriāla „UgunsGrēks” 10. sezona bija trakulīgu notikumu pilna.
Slavenības
2013. gada 19. decembris, 04:33

Ar kādu intrigu šodien beigsies "UgunsGrēka" 10. sezona? AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Šodien būs redzama pašmāju iecienītākā seriāla „UgunsGrēks” 10. sezonas noslēguma sērija. Tajā varoņi cīnīsies uz dzīvību un nāvi – Gunāra un Signes dēlam strauji pasliktināsies veselības stāvoklis. Kas būs noticis dēlam? Kādēļ teju visi viesnīcas darbinieki būs satraukuma pilni? Tikmēr blakus viesnīcā risināsies ne mazāk karsti notikumi. Kādi?

Klāt TV3 seriāla „UgunsGrēks” 10. sezonas noslēgums, un tieši pirms Ziemassvētkiem seriāla „UgunsGrēks” Pētersonu viesnīcā notiks kas satraucošs – Gunāra un Signes dēliņam pēkšņi palicis slikti. Gunārs telefonsarunas laikā uzzina, ka dēla veselībai draud briesmas. Signe un Gunārs ir vairāk nekā šokēti, abi ļoti pārdzīvo un ir tuvu izmisumam. Teju visi viesnīcas varoņi – Milda, Zenta, Aivars, Fēlikss un citi – ir satraukuma pārņemti un steidz palīgā. Kas noticis Signes un Gunāra dēlam un, vai izdosies novērst veselības problēmas?

„UgunsGrēka” sezonas noslēgumā cīņa nenotiks tikai par bērna dzīvību. Izrādās, ka Āboliņiem piederošajā „Mare SPA” viesnīcā valdīs īsta ģimenes drāma. Vēl joprojām nav noskaidrots, kas nogalinājis Juri. Kurš uzņemsies atbildību? Edijs ieradīsies policijā, lai atzītos. Bet, vai viņš patiesi ir vainīgs? Lidija cenšas nepieļaut, ka Putniņa kungs apcietina Ediju. „Mare SPA” viesnīcā notikumi griežas neprātīgā virpulī un gaidāmi patiesi dramatiski notikumi.

Kasjauns.­lv/TV3 publicitātes foto

Tēmas